Νοσοκομείο Αγ. Νικολάου: Εξοπλίστηκε με έξι σύγχρονες κλίνες εντατικής

Κρήτη
Νοσοκομείο Αγ. Νικολάου: Εξοπλίστηκε με έξι σύγχρονες κλίνες εντατικής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παράλληλα τρέχουν διαγωνισμοί αξίας άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ για προμήθεια νέου εξοπλισμού για το νοσοκομείο, που αναμένεται να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο την λειτουργία του

Έξι σύγχρονες κλίνες εντατικής, παρελήφθησαν από το νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, μετά την παραλαβή του ψηφιακού ακτινολογικού μηχανήματος. 

Η Διοίκηση και οι εργαζομενοι του νοσοκομείου ευχαριστούν θερμά την 7η ΥΠΕ και ιδιαίτερα την διοικήτρια κ. Μπορμπουδάκη για την παρέμβαση της, όπως λένε, προκειμένου να λάβουν τον παραπάνω εξοπλισμό.

Όπως μάλιστα τονίζουν : «είναι πολύ σημαντικό να αντικαθιστούμε παλαιωμένο και προβληματικό, να προσθέτουμε νέο υπερσύγχρονο εξοπλισμό, προκειμένου να μπορούμε να παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες προς τους πολίτες, αλλά και να κάνουμε το λειτούργημα των εργαζόμενων ευκολότερο» επισημαίνοντας πως στόχος είναι το νοσοκομείο Αγίου Νικολάου να ακολουθεί τις εξελίξεις της τεχνολογίας και να τις θέτει στην υπηρεσία των πολιτών.

Να σημειωθεί πως, παράλληλα τρέχουν διαγωνισμοί αξίας άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ για προμήθεια νέου εξοπλισμού για το νοσοκομείο, που αναμένεται να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο την λειτουργία του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News