Άγιος Νικόλαος: Σε αρκετά σημεία της πόλης η υπογειοποίηση δικτύων από τον ΔΕΔΔΗΕ

Κρήτη
Άγιος Νικόλαος: Σε αρκετά σημεία της πόλης η υπογειοποίηση δικτύων από τον ΔΕΔΔΗΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο πρόγραμμα υπάρχει πρόβλεψη για υπογειοποιήσεις δικτύων μέσα στην πόλη καθώς και για κεντρικά σημεία των δημοτικών κοινοτήτων Ελούντας, Πλάκας, Κρούστα, Καστέλιου, Φουρνής

Εξαιρετικά σημαντικό, χαρακτήρισε το έργο της υπογειοποίησης δικτύων από τον ΔΕΔΔΗΕ, ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, ο οποίος συναντήθηκε σήμερα Τρίτη 18 Ιανουαρίου στον Δήμο, με τον Αναπληρωτή Διευθυντή περιοχής Αγίου Νικολάου κ. Δημήτρη Κανταρτζή, προκειμένου να συζητήσουν τις λεπτομέρειες υλοποίησης του προγράμματος στην πόλη και στα γειτονικά δημοτικά διαμερίσματα.

Σύμφωνα με την ενημέρωση, ήδη υλοποιήθηκε το κομμάτι στην οδό Χορτατσών και Αναπαύσεως, παράλληλα με την αντικατάσταση του εναέριου μετασχηματιστή στα Ελληνικά.

Επίσης εκπονείται μελέτη για την υπογειοποίηση δικτύων στο κομμάτι που περιλαμβάνει το ξενοδοχείο Candia μέχρι τα Λενικά, προκειμένου ν΄ απομακρυνθούν οι στύλοι που υπάρχουν κατάντι του δρόμου, να μεταφερθεί ο οδοφωτισμός εσωτερικά και να υπάρξει αισθητική αναβάθμιση της περιοχής.

Στο πρόγραμμα υπάρχει πρόβλεψη για υπογειοποιήσεις δικτύων μέσα στην πόλη (Αμμούδι, Κιτροπλατεία - Σφακιανάκη, Μύλος, παραλιακός) καθώς και για κεντρικά σημεία των δημοτικών κοινοτήτων Ελούντας, Πλάκας, Κρούστα, Καστέλιου, Φουρνής.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί το συνολικό πρόγραμμα υλοποίησης των έργων που θα εκτελεστούν μέχρι την έναρξη της τουριστικής περιόδου, προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση των δημοτών. 

«Πρόκειται για μια σημαντική εξέλιξη, που θα δώσει την δυνατότητα να βελτιωθεί αισθητά η εικόνα του Δήμου και να αναβαθμιστεί το οικιστικό περιβάλλον, που θα πρέπει να ενισχύσουμε», επεσήμανε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου.

Στην παραπάνω συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Έργων και Μελετών κ. Γιάννης Μαρίνος και η Δ/ντρια της Διεύθυνσης Μελετών και Προγραμματισμου του Δήμου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News