Ιεράπετρα: 14χρονος μαθητής Γυμνασίου έπιασε τον Τίμιο Σταυρό (εικόνες, βίντεο)

Κρήτη
Ιεράπετρα: 14χρονος μαθητής Γυμνασίου έπιασε τον Τίμιο Σταυρό (εικόνες, βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 14χρονος Αντώνης Φραγκιαδάκης είναι αυτός που έπιασε τον Τίμιο Σταυρό στο λιμάνι της Ιεράπετρας ανήμερα των Θεοφανείων

Με συννεφιά και γαλήνια θάλασσα έγινε η ρίψη του Τίμιου Σταυρού στο λιμάνι της Ιεράπετρας σήμερα Πέμπτη 6 Ιανουαρίου, ανήμερα των Θεοφανείων.

Πλήθος κόσμου τηρώντας τα μέτρα κατά της διασποράς του κορωνοϊού, βρέθηκαν στο λιμάνι, μαζί και ο αντιδήμαρχος Γιώργος Ασπραδάκης και ο δημοτικός σύμβουλός Αργύρης Πανταζής, οι οποίοι ευχήθηκαν σε όλο τον κόσμο Καλή Φώτιση και Χρόνια Πολλά.

Η τελετή του καθαγιασμού των υδάτων έγινε από τον εφημέριο του Ιερού Ναού του Αφέντη Χριστού π. Αντρέα με τη συνοδεία της Δημοτικής Φιλαρμονικής.

Στα παγωμένα νερά του λιμανιού της Ιεράπετρας βούτηξαν για να πιάσουν τον Τίμιο σταυρό έξι νεαροί, εκ των οποίων πιο τυχερός στάθηκε ο 14χρονος Αντώνης Φραγκιαδάκης.

Ο 14χρονος μαθητής της Γ' Γυμνάσιου γιος του Μανόλη και της Λίτσας Φραγκιαδάκη, αποφάσισε φέτος να δοκιμάσει για πρώτη φορά στη ζωή του να βουτήξει στο λιμάνι για να πιάσει τον Τίμιο Σταυρό.

«Πρώτη φορά στη ζωή μου βουτώ για τον Τίμιο Σταυρό την ημέρα των Αγίων Θεοφανίων. Στάθηκα τυχερός, γιατί 3 παιδιά κολυμπήσαν πιο γρήγορα από εμένα, αλλά έπεσαν όλοι μαζί πάνω στον Τίμιο Σταυρό που βούλιαξε στο νερό και έμεινε λίγο πιο πίσω, με αποτέλεσμα να τον πιάσω εγώ που τους ακολουθούσα.

Η επιτυχία μου θεωρώ οτι θα φέρει το 2022 σε εμένα και την οικογένειά μου τύχη, ευτυχία και πολλές χαρές. Το ίδιο εύχομαι και για όλο τον κόσμο. Χρόνια σας Πολλά!», δήλωσε ο 14χρονος Αντώνης Φραγκιαδάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News