Ιεράπετρα: Επιχείρηση διάσωσης περιπατητή που τραυματίστηκε στο Σελάκανο (εικόνες)

Λασίθι
Ιεράπετρα: Επιχείρηση διάσωσης περιπατητή που τραυματίστηκε στο Σελάκανο (εικόνες)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 56χρονος μετά από πτώση πέτρας κάταγμα - Διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Ιεράπετρας και βρίσκεται εκτός κινδύνου

Επιχείρηση της Πυροσεστικής πραγματοποιήθηκε με επιτυχία σήμερα, Τρίτη 4 Ιανουαρίου, στην περιοχή του δάσους του Σελακάνου στην κοινότητα Χριστού Ιεράπετρα, για την διάσωση 56χρονου περιπατητή.

Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, το κέντρο επιχειρήσεων ειδοποιήθηκε το απόγευμα για τον περιπατητή, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά σε δύσβατο σημείο.

Το κέντρο επιχειρήσεων ειδοποίησε ο φίλος του περιπατητή, με τον οποίο προσπαθούσαν να περάσουν μαζί δύσκολο σημείο στην περιοχή. Κάποια στιγμή ο 56χρονος άνδρας, τραυματίστηκε στο πόδι, μετά από πτώση πέτρας. Άμεσα ο φίλος του κατέβηκε αρκετά μέτρα μέχρι το δρόμο για να βρει σήμα στο κινητό και να καλέσει το Κέντρο Άμεσης Βοήθειας και την Πυροσβεστική.

Αμέσως οργανώθηκε επιχείρηση από την Πυροσβεστική με 4 άνδρες, ενώ στο σημείο μετέβησαν 2 εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού και μια παρέα επισκεπτών που διέμεναν στα Πεζούλια.

Οι πυροσβέστες κατάφεραν να μεταφέρουν με φορείο τον 56χρονο επισκέπτη από την Αθήνα, σε σημείο από το οποίο παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ιεράπετρας, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει κάταγμα κνήμης και περόνης και θα χειρουργηθεί από τους ορθοπεδικούς αύριο Τετάρτη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News