Άγιος Νικόλαος: Κίνηση ανθρωπιάς από τους αστυνομικούς του Λασιθίου (βίντεο)

Κρήτη
Άγιος Νικόλαος: Κίνηση ανθρωπιάς από τους αστυνομικούς του Λασιθίου (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι ένστολοι στο πλευρό του Συλλόγου Γονέων και Φίλων παιδιών με καρκίνο

Σήκωσαν μανίκια και ξεκίνησαν να βάφουν οι Αστυνομικοί Λασιθίου, οι οποίοι θέλησαν να προσφέρουν στις εργασίες για το άνοιγμα του νέου χώρου που θα στεγάσει τον Παγκρήτιο Σύλλογο Γονέων και Φίλων Παιδιών με Καρκίνο στον Άγιο Νικόλαο. Πρόκειται για μία συγκινητική πράξη, η οποία δίνει και σε άλλους το έναυσμα να προσφέρουν, ειδικά τώρα μέσα στις γιορτές.

Ως αναφέρει το ρεπορτάζ, τα πινέλα έπιασαν και έδωσαν χρώμα στο νέο χώρο του Παγκρήτιου Συλλόγου Γονέων και Φίλων Παιδιών με Καρκίνο στον Άγιο Νικόλαο. Ο λόγος για τους Αστυνομικούς Λασιθίου που πήραν την πρωτοβουλία να βάλουν το δικό του λιθαράκι, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εργασίες το συντομότερο δυνατό και να μπορέσει ο Σύλλογος να στηρίξει ακόμα περισσότερες οικογένειες.    

Για την σπουδαία αυτή πράξη ευχαρίστησε την Ένωση Αστυνομικών Λασιθίου και με σχετική ανάρτηση της στα κοινωνικά δίκτυα η "Ηλιαχτίδα".

Από το 1992 μέχρι σήμερα η προσφορά του Συλλόγου είναι τεράστια, αφού παρέχει δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη στους μικρούς ασθενείς και στα μέλη των οικογενειών τους. Επιπλέον, στηρίζει και οικονομικά τις οικογένειες των παιδιών που νοσούν, καλύπτοντας όσο το δυνατόν περισσότερες ανάγκες και έξοδα. Κάθε πολίτης με αίσθημα ευθύνης και διάθεση προσφοράς που το επιθυμεί, μπορεί να ενταχθεί στο δυναμικό της Ηλιαχτίδας προσφέροντας έργο, είτε ως μέλος είτε και ως εθελοντής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News