Νεάπολη: Επέστρεψε... υποστελεχωμένο το Αστυνομικό Τμήμα (βίντεο)

Λασίθι
Νεάπολη: Επέστρεψε... υποστελεχωμένο το Αστυνομικό Τμήμα (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με προχειρότητα και χωρίς επαρκές προσωπικό επαναλειτουργεί το Αστυνομικό Τμήμα Νεάπολης αδυνατώντας να ανταπεξέλθει στις αρμοδιότητές του προς τον πολίτη, με βάση τα όσα επισημαίνει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου

Μπορεί οι πόρτες του Αστυνομικού Τμήματος Νεάπολης Λασιθίου να άνοιξαν ξανά από την 1η Σεπτεμβρίου, ωστόσο τα κενά που καταγράφονται σε προσωπικό έχουν σαν αποτέλεσμα, όπως αναφέρει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου, το τμήμα να υπολειτουργεί, αδυνατώντας να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον πολίτη και στην κοινωνία της Νεάπολης Λασιθίου όπως θα έπρεπε.

Την ίδια ώρα την άμεση κάλυψη τουλάχιστον επτά θέσεων ζητούν οι αστυνομικοί της περιοχής τονίζοντας πως μένουν ακάλυπτες αρκετές υπηρεσίες σε ένα τμήμα μεικτής αρμοδιότητας στον τομέα του οποίου ανήκουν και οι Φυλακές Νεάπολης.

Παράλληλα δώρο άδωρο θεωρούν την κάλυψη των κενών στο Α.Τ. Νεάπολης με την μετακίνηση αστυνομικών από το Α.Τ. Αγίου Νικολάου, αφού δημιουργεί νέα προβλήματα αποδυναμώνοντας και το τμήμα του Αγίου Νικολάου αφήνοντας εκτεθειμένους τους πολίτες της περιοχής. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News