Συνάντηση Δημάρχου Αγίου Νικολάου με τον συμπρόεδρο των Οικολόγων Πρασίνων Δ. Πολιτόπουλο

Κρήτη
Συνάντηση Δημάρχου Αγίου Νικολάου με τον συμπρόεδρο των Οικολόγων Πρασίνων Δ. Πολιτόπουλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο κ. Πολιτόπουλος, ενημέρωσε τον Δήμαρχο για θέματα που σχετίζονται με την λειτουργία της αυτοδιοίκησης καθώς και για ζητήματα αναφορικά με την διαχείριση των απορριμμάτων, την κυκλική οικονομία, το κόστος ενέργειας, την κλιματική αλλαγή

Τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου κ. Αντώνη Ζερβό, επισκέφθηκε σήμερα Τρίτη 14 Δεκεμβρίου, ο συμπρόεδρος των Οικολόγων Πρασίνων, κ. Δημήτρης Πολιτόπουλος, συνοδευόμενος από το μέλος της γραμματείας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Ζαχαρία Πεϊδη.

Ο κ. Πολιτόπουλος, ενημέρωσε τον κ. Ζερβό για θέματα που σχετίζονται με την λειτουργία της αυτοδιοίκησης καθώς και για ζητήματα αναφορικά με την διαχείριση των απορριμμάτων, την κυκλική οικονομία, το κόστος ενέργειας, την κλιματική αλλαγή.

Σε δήλωση του μετά το πέρας της συνάντησης, ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου, υπογράμμισε  : “ Μας δόθηκε η ευκαιρία να συζητήσουμε με τον κ. Πολιτόπουλο, μια σειρά θέματα που σχετίζονται με το περιβάλλον – την οικονομία, αλλά και τον ρόλο που καλείται να διαδραματίσει η Τ.Α, στο συνολικό γίγνεσθαι !

Ελπίζω – ανέφερε χαρακτηριστικά – να υπάρξουν ανάλογες συναντήσεις με εκπροσώπους όλων των κομμάτων, ώστε να υπάρξει η δυνατότητα, να επικοινωνήσουμε τα θέματα που καλείται να διαχειριστεί η Τ.Α, προκειμένου να βρει τον ρόλο της στην ¨σκακιέρα” του ελληνικού κράτους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News