Λασίθι

Αντώνης Ζερβός: Αναγκαία η σωστή καταγραφή των μόνιμων κατοίκων του Δήμου Αγίου Νικολάου

Η διαδικασία της απογραφής προχωρά χωρίς σοβαρά προβλήματα, που έχουν παρατηρηθεί σε άλλες περιοχές της χώρας ενώ επισημάνθηκε η καλή συνεργασία τόσο με τον Δήμο Αγίου Νικολάου, όσο και με τις γειτονικές κοινότητες

Ομαλά εξελίσσεται η διαδικασία της απογραφής στον Δήμο Αγίου Νικολάου, σύμφωνα με τον προϊστάμενο της Στατιστικής Υπηρεσίας της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου και υπεύθυνο για την διαχείριση της απογραφής στον Νομό κ. Αναστ. Καρδάση.

Στην τοποθέτηση του ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, υπογραμμίζοντας την ανάγκη σωστής καταγραφής των μόνιμων κατοίκων αλλά και των πολιτών που διαμένουν μόνιμα στην χώρα, δήλωσε ότι με την συνδρομή του Συλλόγου Αλλοδαπών : “INCO”, θα δοθεί η δυνατότητα στους πολίτες που έχουν μόνιμη κατοικία στον Άγιο Νικόλαο , ν΄ απογραφούν.

Ο κ. Ζερβός, ζήτησε από τους δημότες, να απογραφούν σωστά προκειμένου να καταγραφεί το πραγματικό μέγεθος του Δήμου.

Σε τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου στον Δήμο Αγίου Νικολάου, με την συμμετοχή των προέδρων των κοινοτήτων, κοινή ήταν η διαπίστωση ότι η διαδικασία της απογραφής προχωρά χωρίς σοβαρά προβλήματα, που έχουν παρατηρηθεί σε άλλες περιοχές της χώρας, (άρνηση απογραφής), ενώ επισημάνθηκε η καλή συνεργασία τόσο με τον Δήμο Αγίου Νικολάου, όσο και με τις γειτονικές κοινότητες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια