Αστυνομικοί Λασιθίου: Ζητούν άμεση ενίσχυση προσωπικού στο νεοϊδρυθέν Α.Τ. Νεάπολης

Κρήτη
Αστυνομικοί Λασιθίου: Ζητούν άμεση ενίσχυση προσωπικού στο νεοϊδρυθέν Α.Τ. Νεάπολης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα προβλήματα των αστυνομικών του Νομού Λασιθίου, τέθηκαν επί τάπητος στη συνάντηση του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Κρήτης, Υποστράτηγου Αντώνιο Ρουτζάκη, με τον Πρόεδρο της Ένωσής Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Λασιθίου Γεώργιο Καρτσάκη και τον Γενικό Γραμματέα Γιαννόπουλο Γεώργιο

Τα προβλήματα των αστυνομικών του Νομού Λασιθίου, τέθηκαν επί τάπητος στη συνάντηση του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Κρήτης, Υποστράτηγου Αντώνιο Ρουτζάκη, με τον Πρόεδρο της Ένωσής Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Λασιθίου Γεώργιο Καρτσάκη και τον Γενικό Γραμματέα Γιαννόπουλο Γεώργιο. 

Βασικό θέμα συζήτησης, ήταν η έλλειψη προσωπικού στο Νομό και κυρίως στο νεοϊδρυθέν Α.Τ. Νεάπολης και οι πιθανοί τρόποι άμεσης ενίσχυσής του. Επίσης, ζητήθηκε η ενίσχυση της Υ.Α. Αγίου Νικολάου και του Τ.Α. Ιεράπετρας με υπηρεσιακά οχήματα. Ακόμη ο κ. Γενικός ενημερώθηκε για την ανάγκη εξεύρεσης κινήτρων υπηρέτησης και παραμονής στο Νομό Λασιθίου, τα οποία θα επιδιώξουν την εξάλειψη της χρόνιας απροθυμία υπηρέτησης στο Νομό Λασιθίου.

Από τη μεριά του ο κ. Γενικός δήλωσε ότι θα εξετάσει το θέμα για την άμεση ενίσχυση του Α.Τ. Νεάπολης, καθώς και για τα υπηρεσιακά οχήματα των υπηρεσιών ασφαλείας του Νομού. Τάχθηκε για ακόμη μία φορά υπέρ της ανάγκης εύρεσης κινήτρων και παραμονής στις υπηρεσίες του Λασιθίου, ως πλέον η μόνη λύση της χρόνιας υποστελέχωσης. Τα μέλη της Ένωσης τον ευχαρίστηκαν θερμά για την επαγγελματική στάση και συνεργασία που επιδεικνύει αυτά τα χρόνια τόσο με την Ένωσή όσο και με το σύνολο των αστυνομικών της Κρήτης, δείχνοντας, όπως λένε  «τον ανθρωποκεντρικό του χαρακτήρα που τόσο πολύ θέλουμε να έχει ο Έλληνας αστυνομικός».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News