Λασίθι

Άγιος Νικόλαος: Βανδάλισαν για δεύτερη φορά το χώρο των δημοτικών τουαλετών

Μάρτυρας του ανεξήγητου βανδαλισμού, για μία ακόμα φορά, η καθαρίστρια του δήμου, που αναλαμβάνοντας βάρδια διαπίστωσε το μέγεθος της καταστροφής και ενημέρωσε την αρμόδια υπηρεσία

Στόχος βανδαλισμών για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες ο χώρος όπου στεγάζονται οι δημοτικές τουαλέτες στον Άγιο Νικόλαο (πλησίον του Α΄ Γυμνασίου), αφού άγνωστοι το βράδυ της Τρίτης 16 Νοεμβρίου αποτελείωσαν το έργο τους, σπάζοντας πλακάκια, βρύσες, αφαιρώντας τα πόμολα από τις πόρτες, γράφοντας συνθήματα σε τοίχους και πόρτες, προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές.

Μάρτυρας του ανεξήγητου βανδαλισμού, για μία ακόμα φορά, η καθαρίστρια του δήμου, που αναλαμβάνοντας βάρδια διαπίστωσε το μέγεθος της καταστροφής και ενημέρωσε την αρμόδια υπηρεσία . Σύμφωνα με δήλωση του Αντιδήμαρχου Διαχείρισης Δημόσιου Χώρου & Ακίνητης Περιουσίας του Δήμου κ. Μανόλη Λεμπίδη, η ανεξέλεγκτη δράση αγνώστων που βανδαλίζουν δημοτικούς χώρους, άφησε για μία ακόμη φορά πίσω της, εικόνες καταστροφής που μόνο δυσάρεστες εντυπώσεις μπορούν να προκαλέσουν στους δημότες και στους ξένους επισκέπτες μας.

Ο ίδιος απευθύνθηκε στην Δ/νση Αστυνομίας Λασιθίου, ενώ όπως έκανε γνωστό οι δημοτικές τουαλέτες θα παραμείνουν κλειστές μέχρι ότου αποκατασταθούν οι ζημιές.

Εξάλλου όπως ενημέρωσαν υπάλληλοι της υπηρεσίας καθαριότητας, άγνωστοι το βράδυ της Τρίτης 16 Νοεμβρίου, ξήλωσαν καλαθάκια απορριμμάτων στην ίδια περιοχή, τα οποία κατέληξαν στα πρανή της λίμνης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια