Γυναικοκτονία στην Κρήτη: Ο Απόστολος Λύτρας αναλαμβάνει την οικογένεια της Νεκταρίας

Λασίθι
Γυναικοκτονία στην Κρήτη: Ο Απόστολος Λύτρας αναλαμβάνει την οικογένεια της Νεκταρίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η τελευταία πράξη του δράματος της νέας στυγνής γυναικοκτονίας που συγκλονίζει την τοπική κοινωνία της Ιεράπετρας, την Κρήτη και ολόκληρη την Ελλάδα, με θύμα την 48χρονη Νεκταρία, γράφτηκε χτες Σάββατο 30 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Κοίμησης της Θεοτόκου, στον Αμπελούζο Ηρακλείου

Την ώρα που ο 54χρονος συζυγοκτόνος, έλαβε εξιτήριο από το Νοσοκομείο της Ιεράπετρας, την νομική εκπροσώπηση της οικογένειας της 48χρονης Νεκταρίας, όπως έγινε γνωστό, αναλαμβάνει ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας.

Ειδικότερα, τη νομική εκπροσώπηση της οικογένειας της 48χρονης Νεκταρίας, του θύματος της νέας γυναικοκτονίας που σημειώθηκε στην Ιεράπετρα που συγκλόνισε το πανελλήνιο, αναλαμβάνει ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, ενώ τις επόμενες ημέρες η οικογένεια του θύματος θα δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας.

Όπως τονίζει ο κ. Λύτρας επιθυμία των παιδιών της 48χρονης Νεκταρίας είναι όλοι να σεβαστούν το πένθος τους.

Η ανακοίνωση του Απόστολου Λύτρα: «Αμέσως μετά την τέλεση του ειδεχθούς εγκλήματος στην Ιεράπετρα επικοινώνησε μαζί μου η μεγάλη κόρη της θανούσης και άλλοι συγγενείς της, προκειμένου να αναλάβω την εκπροσώπηση της οικογένειας του θύματος. Δυστυχώς είμαστε μπροστά σε μια ακόμα δολοφονία γυναίκας που χάνει την ζωή της από τον εν διαστάσει σύζυγό της. Επιθυμία των παιδιών της δολοφονηθείσας είναι να σεβαστούν όλοι το πένθος τους. Θα δηλώσουμε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας και θα πράξουμε τα δέοντα προκειμένου να αναδειχθούν οι συνθήκες υπό τις οποίες τελέστηκε η αποτρόπαια αυτή πράξη» τονίζει ο κ. Λύτρας σε δήλωση.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Κυριακής 31 Οκτωβρίου, τον 54χρονο παρέλαβε περιπολικό της Αστυνομίας από το Νοσοκομείο της Ιεράπετρας, όπου και τον μετέφερε στα κρατητήρια της Αστυνομικής Ασφάλειας Ιεράπετρας, όπου και θα παραμείνει μέχρι και την Τρίτη.

Υπενθυμίζεται πως χτες, Σάββατο 30 Οκτωβρίου, ο 54χρονος ζήτησε και έλαβε 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί για την κατηγορία που τον βαρύνει η οποία είναι ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την προθεσμία έδωσε αυτεπαγγέλτως στον 54χρονο δράστη της στυγερής ανθρωποκτονίας η Εισαγγελία Λασιθίου, για να παρουσιαστεί ενώπιον εισαγγελέα και ανακριτή την Τρίτη 2 Νοεμβρίου, λόγω της νοσηλείας του.

Η τελευταία πράξη του δράματος της νέας στυγνής γυναικοκτονίας που συγκλονίζει την τοπική κοινωνία της Ιεράπετρας, την Κρήτη και ολόκληρη την Ελλάδα, με θύμα την 48χρονη Νεκταρία, γράφτηκε χτες Σάββατο 30 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Κοίμησης της Θεοτόκου, στον Αμπελούζο Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News