Λασίθι: Φορητά φαρμακεία στις Αστυνομικές Υπηρεσίες

Κρήτη
Λασίθι: Φορητά φαρμακεία στις Αστυνομικές Υπηρεσίες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάθε φαρμακείο περιέχει τον απαραίτητο εξοπλισμό για την παροχή πρώτων βοηθειών τόσο στους αστυνομικούς, όσο και στους πολίτες που θα χρειαστούν.

Φορητά φαρμακεία σε κάθε Αστυνομική Υπηρεσία του νομού Λασιθίου προσέφερε η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών -  Τοπική Διοίκηση Λασιθίου, με κάθε φαρμακείο να περιέχει τον απαραίτητο εξοπλισμό για την παροχή πρώτων βοηθειών τόσο στους αστυνομικούς, όσο και στους πολίτες που θα χρειαστούν, καθώς επίσης και όργανο απεικόνισης ζωτικών ενδείξεων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών - Τοπική Διοίκηση Λασιθίου, στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της, προσέφερε από ένα πλήρες φορητό φαρμακείο σε κάθε Αστυνομική Υπηρεσία του νομού Λασιθίου. Κάθε φαρμακείο περιέχει τον απαραίτητο εξοπλισμό για την παροχή πρώτων βοηθειών τόσο στους αστυνομικούς, όσο και στους πολίτες που θα χρειαστούν, καθώς επίσης και όργανο απεικόνισης ζωτικών ενδείξεων. Η τοπική διοίκηση Λασιθίου ΙΡΑ με ανακοίνωσή της εκφράζει ευχαριστίες ιδιαίτερα στον κ. Απόστολο Γενετζάκη (πρόεδρο Διοικητικών Συμβουλίων ΣΥΦΑΚ), στον κ. Δημήτριο Αλιμπέρτη (γενικό διευθυντή Ομίλου ΣΥΦΑΚ) και επιχειρηματίες της περιοχής, που «συνετέλεσαν καταληκτικά στην υλοποίηση αυτής μας της δράσης, πιστοποιώντας καθ’ αυτόν τον τρόπο ότι είναι κοντά στον Έλληνα αστυνομικό και κατανοούν  πλήρως τη σπουδαιότητα του έργου που επιτελεί», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Τα φορητά φαρμακεία παραδόθηκαν στους διοικητές και το προσωπικό όλων των Αστυνομικών Υπηρεσιών από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Τοπικής Διοίκησης Λασιθίου ΙΡΑ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News