Άγιος Νικόλαος: Δυο συλλήψεις για άσκοπους πυροβολισμούς

Κρήτη
Άγιος Νικόλαος: Δυο συλλήψεις για άσκοπους πυροβολισμούς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι εντόπισαν οι αστυνομικοί στα αυτοκίνητα των δυο συλληφθέντων

Σε δυο συλλήψεις προχώρησαν το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου σε περιοχή του Δήμου Λασιθίου, αστυνομικοί του Α.Τ Οροπεδίου Λασιθίου σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγίου Νικολάου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Λασιθίου, οι οποίοι κατηγορούνται για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων και άσκοπους πυροβολισμούς.

Ειδικότερα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Οροπεδίου Λασιθίου εντοπίστηκαν οι ανωτέρω ημεδαποί κατά την διάρκεια την οποία επέβαιναν σε Ι.Χ.Φ αυτοκίνητο και προέβαιναν σε άσκοπούς πυροβολισμούς.

Από αστυνομικούς των ανωτέρω υπηρεσιών οργανώθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση κατά την διάρκεια της οποίας συνελήφθησαν οι δύο ημεδαποί. Ακολούθησαν έλεγχοι στους ημεδαπούς και στο Ι.Χ.Φ αυτοκίνητο κατά την διάρκεια των οποίων βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι κρότου, γεμιστήρας, φυσίγγια και κάλυκες.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Σταθμό Οροπεδίου Λασιθίου σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγίου Νικολάου.

(Φωτογραφία Αρχείου Unsplash) 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News