Ιεράπετρα: Πώς σημειώθηκε το τροχαίο δυστύχημα

Κρήτη
Ιεράπετρα: Πώς σημειώθηκε το τροχαίο δυστύχημα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατέληξε ο 70χρονος οδηγός της μηχανής - Οι δυο ηλικιωμένοι επιβάτες του αυτοκινήτου νοσηλεύονται σε καλή κατάσταση στο Νοσοκομείο της Ιεράπετρας

Ένα ακόμη θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στο οδικό δίκτυο της Κρήτης το μεσημέρι της Πέμπτης 16 Σεπτεμβρίου και συγκεκριμένα στις 13:40 μ.μ..

Αστυνομία, ΕΚΑΒ και Πυροσβεστική Υπηρεσία, κλήθηκαν από διερχόμενους οδηγούς να σπεύσουν  έξω από τους Μύθους δυτικά της Ιεράπετρας, καθώς είχαν συγκρουστεί πλαγιομετωπικά ένα  Ι.Χ. επιβατηγόμε δύο επιβαίνοντες και μηχανάκι το οποίο οδηγούσε 70χρονος με καταγωγή από τους Μύθους.

Ο 70χρονος άντρας, βρισκόταν χωρίς αισθήσεις πεσμένος στην άκρη του δρόμου και ο 79χρονος οδηγός του τζίπ με την 74χρονη σύζυγο του, είχαν καρφωθεί  με το όχημα τους πάνω σε ελαιόδεντρα, 50 μέτρα πιο κάτω,  και έπρεπε να παρέμβει η Πυροσβεστική Υπηρεσία για να απεγκλωβίσει τους δυο ηλικιωμένους που είχαν τις αισθήσεις τους και ήταν ελαφρά τραυματίες.

Το ΕΚΑΒ με τους διασώστες του η Πυροσβεστική Υπηρεσία με τρία οχήματα και τα περιπολικά του Αστυνομικού Τμήματος Ιεράπετρας, έσπευσαν στο σημείο του τροχαίου δυστυχήματος , ωστόσο άμεσα διαπίστωσαν ότι ο τραυματισμός του 70χρονου οδηγού της μικρής μηχανής ήταν σοβαρός.

Ενώ οι διασώστες προσπαθούσαν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες ο ηλικιωμένος κατέληξε έχοντας υποκύψει στα σοβαρά τραύματα του.

Το ζευγάρι των δύο ηλικιωμένων συγχωριανών του άτυχου 70χρονου, απεγκλωβίστηκε  σχετικά εύκολα, παρά την τρελή πορεία που είχε διατρέξει το όχημα μετά τη σύγκρουση με την μηχανή, καταλήγοντας 50 μέτρα μακριά.

Και οι δυο ηλικιωμένοι ελαφρά τραυματίες,  διακομίστηκαν με άλλο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο της Ιεράπετρας, όπου παραμένουν και νοσηλεύονται σε καλή κατάσταση.

Οι άντρες του Αστυνομικού Τμήματος Ιεράπετρας, που έσπευσαν στο σημείο του συμβάντος διενεργούν την απαραίτητη προανάκριση προκειμένου να εξακριβώσουν κάτω από ποιες συνθήκες σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης αυτό το θανατηφόρο τροχαίο , σε ένα σημείο της επαρχιακής οδού Μύρτου- Μύθων, όπου ο δρόμος δεν είναι καθόλου στενός και δεν μπορεί εύκολα να δικαιολογήσει κανείς,  μια σύγκρουση δυο οχημάτων που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα και με αντίθετη κατεύθυνση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News