Λασίθι

Λασίθι: Συνελήφθη άνδρας για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης

Εντοπίστηκαν, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν 60 δενδρύλλια κάνναβης

Εντοπίστηκε το πρωί της Δευτέρας 26 Ιουλίου σε περιοχή του Δήμου Σητείας  φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης και συνελήφθη ο δράστης.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, καθώς και κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, οργανώθηκε από το  Αστυνομικό Τμήμα Σητείας συντονισμένη επιχείρηση εξερεύνησης, στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί της προαναφερόμενης Υπηρεσίας και του Κλιμακίου Αστυνομικών Επιχειρήσεων Σητείας.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκε μία φυτεία  δενδρυλλίων κάνναβης, όπου καλλιεργούντο επιμελώς συνολικά 53 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 1,8 μέτρα στο στάδιο της ανάπτυξης, τα οποία αφού εκριζώθηκαν στη συνέχεια κατασχέθηκαν. Επίσης, συνελήφθη άνδρας, ο οποίος ενεργούσε καλλιεργητικές εργασίες στο χώρο.

Ακολούθησε έρευνα στο ποιμνιοστάσιο του συλληφθέντα, όπου εντοπίσθηκαν, εκριζώθηκαν και κατασχεθήκαν επιπλέον 7 δενδρύλλια τα οποία καλλιεργούνταν σε γλάστρες και βρίσκονταν στο στάδιο  της ανάπτυξης ύψους έως 1,8 μέτρα.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σητείας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια