Επί 26 χρόνια «ψηφίζουν» Κρήτη για τις διακοπές τους - Γάλλοι τουρίστες βραβεύτηκαν στον Άγιο Νικόλαο

Λασίθι
Επί 26 χρόνια «ψηφίζουν» Κρήτη για τις διακοπές τους - Γάλλοι τουρίστες βραβεύτηκαν στον Άγιο Νικόλαο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ζευγάρι Γάλλων που επισκέπτονται τον Άγιο Νικόλαο τα τελευταία 26 χρόνια βράβευσε ο Δήμαρχος Αντώνης Ζερβός

«Οι επαναλαμβανόμενοι επισκέπτες μας, αποτελούν τους καλύτερους πρεσβευτές της πόλης και των ανθρώπων της στο εξωτερικό. Η αγάπη τους για τις φυσικές ομορφιές του Αγίου Νικολάου, η ζεστασιά που εισπράττουν από τον κόσμο είναι μεγάλη και αυτό αποδεικνύεται από τη διαρκή προτίμησή τους, αφού η πόλη αποτελεί για αυτούς την δεύτερη τους πατρίδα».

Στην δήλωση αυτή προχώρησε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, με αφορμή, την βράβευση του ζεύγους Charpigny Alain - Marie Jose, οι οποίοι επισκέπτονται από το 1995 ανελλιπώς τον Άγιο Νικόλαο.

Σε μια λιτή τελετή που πραγματοποιήθηκε σήμερα (14/7) στο Δημαρχείο, ο κ. Ζερβός, προσέφερε στο ζευγάρι των Γάλλων, το φωτογραφικό λεύκωμα του Δήμου, ως ελάχιστο δείγμα – όπως τόνισε – εκτίμησης και ευγνωμοσύνης για την προσφορά τους στον τουρισμό της περιοχής.

Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, η Δημοτική Αρχή, υποδέχεται τους επαναλαμβανόμενους επισκέπτες ως δημότες και όχι ως επισκέπτες, αφού αυτοί με την σειρά τους, αποτελούν τους καλύτερους πρεσβευτές του τόπου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News