«Άναψαν τα αίματα» στην Ιεράπετρα - Αντιδήμαρχος, ξέχασε να τελέσει τη… «γαμήλια τελετή»

Λασίθι
«Άναψαν τα αίματα» στην Ιεράπετρα - Αντιδήμαρχος, ξέχασε να τελέσει τη… «γαμήλια τελετή»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έγινε το έλα… να δεις στην Ιεράπετρα - Δημοτικός καβγάς για την καθυστέρηση τέλεσης ενός πολιτικού γάμου στην Ιεράπετρα

Με τον ισχυρισμό ότι «Ξέχασαν να τελέσουν γαμήλια τελετή στον Δήμο Ιεράπετρας» και μιλώντας για «ρεσιτάλ ανευθυνότητας από την δημοτική Αρχή», ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Μαζί Αλλάζουμε την Ιεράπετρα κ. Αργύρης Πανταζής, προσπαθεί να ανοίξει ένα νέο κύκλο αντιπαράθεσης στα δημοτικά πράγματα του Δήμου Ιεράπετρας.

«Ρεσιτάλ ανευθυνότητας έδωσε το περασμένο Σάββατο η Αντιδήμαρχος Ιεράπετρας κ. Ρουμελιωτάκη όπου είχε προκαθορισμένο ραντεβού, στις επτά το απόγευμα στο Δημαρχείο Ιεράπετρας, αλλά το ξέχασε», αναφέρει σε ανακοίνωση του ο κ Πανταζής.

«Άλλο ένα περιστατικό που επιβεβαιώνει τον τρόπο που αντιμετωπίζει η δημοτική αρχή τους κατοίκους της Ιεράπετρας έλαβε χώρα το Σάββατο, με την αντιδήμαρχο να ξεχνάει να τελέσει την "γαμήλια τελετή" και την ανάγνωση του όρκου, για ζευγάρι που επέλεξε να προχωρήσει σε πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο της Ιεράπετρας», αποκαλύπτει ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Μαζί Αλλάζουμε την Ιεράπετρα» κ. Αργύρης Πανταζής, ο οποίος διερχόμενος από το δημαρχείο παρατήρησε την συγκέντρωση των προσκεκλημένων και των συγγενών του ζευγαριού.

«Είδα τη νύφη να είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, ντυμένη στα λευκά και να κρατάει το γαμήλιο μπουκέτο. Η ώρα περνούσε και οι πόρτες του δημαρχείου παρέμεναν κλειστές. Απεγνωσμένοι το ζευγάρι και οι συγγενής έψαχναν τρόπο να έρθουν σε επαφή με την αντιδήμαρχο, με την ώρα να έχει περάσει κατά πολύ από το προκαθορισμένο ραντεβού. Η νύφη να προσπαθεί να ξεκουραστεί από την ορθοστασία και τελικά να κάθεται σε παρακείμενη καφετέρια. Οι συγγενείς του ζευγαριού άρχισαν να απομακρύνονται έχοντας βαρεθεί να περιμένουν και να προχωρούν σε απέλπιδες προσπάθειες για να ξεκουραστούν στα αυτοκίνητα τους. Τελικά και αφού είχε περάσει πάνω από μια ώρα, το ζευγάρι κατάφερε να έρθει σε επαφή με υπάλληλο του ληξιαρχείου και να τους αναφέρει ότι η κυρία αντιδήμαρχος ξέχασε το ραντεβού. Μετά τα παραπάνω η δημοτική παράταξη «Μαζί αλλάζουμε την Ιεράπετρα» ζητά από την δημοτική αρχή να δοθούν δημόσια εξηγήσεις για την ανεύθυνη αυτή στάση που δεν έχει καμία σχέση με τον τρόπο τον οποίο θα έπρεπε να ασκεί τα καθήκοντα της. Στάση η οποία ντροπιάζει την αιρετή αυτοδιοίκηση, δημιουργεί την χειρότερη εικόνα για τον Δήμο μας  και έχει ως αποτέλεσμα την ταλαιπωρία των συμμετεχόντων στις γαμήλιες τελετές», γράφει στην αναφορά του ο κ. Αργύρης Πανταζής.

«Όσο κι αν προσπαθείτε, οι βολές σας δε με πετυχαίνουν», απαντά η κ. Ρουμελιωτάκη στον κ. Πανταζή

 «Κύριε Πανταζή όσο κι αν προσπαθείτε δεν καταφέρνετε τίποτα. Διαβάζοντας σήμερα το πρωί το δημοσίευμα σας, μας επιβεβαιώσατε για ακόμη μια φορά τη μικροπρέπεια της προσωπικότητάς σας.

Κύριε Πανταζή δυστυχώς για σας η ανευθυνότητα είναι ένα ουσιαστικό που δε χαρακτηρίζει ούτε εμένα αλλά ούτε και τη Δημοτική Αρχή. Το έχουμε άλλωστε αποδείξει με το έργο μας, γι’ αυτό και στις τελευταίες δημοτικές εκλογές οι δημότες μας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους.

Ψάξτε να βρείτε ένα άλλο ουσιαστικό ή επίθετο να με κατηγορήσετε - χαρακτηρίσετε. Όσο κι αν προσπαθείτε να με διαβάλλετε δε θα τα καταφέρετε. Οι βολές σας δε με πετυχαίνουν απλά με κάνουν πιο δυνατή. Γράφω σε προσωπικό επίπεδο μόνο και μόνο επειδή η επίθεση σας αναφέρεται στο πρόσωπό μου.

Η προσωπικότητα του κάθε ανθρώπου φαίνεται από την πορεία της ζωής του , τις πράξεις του και τη συμπεριφορά του. Έχω μάθει στη ζωή μου να είμαι υπεύθυνη , δίκαιη να σέβομαι τους συνανθρώπους μου και αν τύχει άθελά μου να πειράξω κάποιον θα ζητήσω και συγγνώμη. Μέχρι σήμερα από την αρχή της θητείας μας έχω τελέσει 80 πολιτικούς γάμους, είτε εντός του Δημαρχείου είτε σε χώρους που έχουν ζητηθεί από τους ενδιαφερόμενους, καθημερινές και Σαββατοκύριακα, πάντα με διάθεση και πάντα με το σχεδιασμό του κάθε ζευγαριού. Δεν έχει τύχει ούτε μια φορά να μην είμαι ακριβής στην ώρα τέλεσης του πολιτικού γάμου

Για το συγκεκριμένο περιστατικό που αναφέρεστε κ. Πανταζή οι άνθρωποι ενημερώθηκαν από τον υπάλληλο του Δήμου ότι θα υπάρξει λίγη καθυστέρηση λόγω άλλης ανειλημμένης υποχρέωσής μου. Η τελετή έγινε κανονικά χωρίς παρεξηγήσεις γιατί οι άνθρωποι απλά ήταν καλοπροαίρετοι και κατάλαβαν ότι μπορεί να υπάρξει καθυστέρηση στον καθένα μας.

Αν πραγματικά είχατε λίγη ανθρωπιά και λίγη ευαισθησία το πρώτο πράγμα που έπρεπε να σκεφτείτε (γνωρίζοντας με τόσα χρόνια), ήταν μήπως μου είχε συμβεί κάτι κακό και να επικοινωνούσατε μαζί μου. Ο τρόπος σας όμως έδειξε εντελώς το αντίθετο και τρέξατε να το κάνετε μεγάλη είδηση. Η λέξη ανωτερότητα για σας κ. Πανταζή δεν υπάρχει και το αποδεικνύετε καθημερινά.

Όλα τα μέλη της Δημοτικής Αρχής και εγώ προσωπικά ως Αντιδήμαρχος θα συνεχίσουμε να χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με όλους τους συνδημότες μας είτε σας αρέσει είτε όχι. Εμπιστεύομαι την κρίση του κόσμου σέβομαι την άποψή του και είμαι πάντα εκεί να γίνομαι καλύτερη και αποτελεσματικότερη. Και θα το επαναλάβω για ακόμη μια φορά, η ανευθυνότητα δε με χαρακτηρίζει», απάντησε στους ισχυρισμούς του κ. Αργύρη Πανταζή η αντιδήμαρχος κ. Μαρία Ρουμελιωτάκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News