Expo Υachting Crete 2021: Η 1η Έκθεση Yachting & Θαλάσσιου Τουρισμού στον Άγιο Νικόλαο

Λασίθι
Expo Υachting Crete 2021: Η 1η Έκθεση Yachting & Θαλάσσιου Τουρισμού στον Άγιο Νικόλαο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 4 έως 6 Ιουνίου 2021

Την 1η Έκθεση Yachting & Θαλάσσιου Τουρισμού στην Κρήτη με την εμπορική ονομασία Expoyachtingcrete 2021, διοργανώνει το Επιμελητήριο Λασιθίου στην Μαρίνα Αγίου Νικολάου το διάστημα 4 έως και 6 Ιουνίου 2021.

Πρόκειται για την πρώτη οργανωμένη έκθεση τέτοιου είδους στο νησί, στοχεύοντας στην προώθηση και στην ανάδειξη του συγκεκριμένου τουριστικού προϊόντος καθώς και των σχετιζόμενων με αυτόν επιχειρήσεων και επαγγελματιών.

Λαμβάνοντας υπόψη τις δύσκολες υγειονομικές συνθήκες εξαιτίας της πανδημίας Covid19, το Επιμελητήριο Λασιθίου ευελπιστεί σε μια επιτυχημένη διοργάνωση, με δεδομένο το αυξημένο ενδιαφέρον του κοινού και των εκθετών για το συγκεκριμένο αντικείμενο.

Η Έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής,  έχει συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Κρήτης, το Δήμο Αγίου Νικολάου και τη ΔΑΕΑΝ, ενώ υποστηρίζεται και από το Heraklion Yachting club.

Για περισσότερες πληροφορίες και εκδήλωση ενδιαφέροντος, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Έκθεσης: https://expoyachtingcrete.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News