Κλειστά και την Τετάρτη όλα τα σχολεία του Δήμου Ιεράπετρας

Λασίθι
Κλειστά και την Τετάρτη όλα τα σχολεία του Δήμου Ιεράπετρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αφορά και τα Ειδικά Σχολεία, Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς Σταθμούς

Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2021, με απόφαση του Δημάρχου Ιεράπετρας, κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη, τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τα Ειδικά Σχολεία και οι Βρεφονηπιακοί και Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Ιεράπετρας, λόγω συνέχισης των έντονων καιρικών φαινομένων.

Συνίσταται στους δημότες προσοχή και περιορισμός των άσκοπων μετακινήσεων.

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, με την Πρόεδρο της Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, κα Μαρία Ρουμελιωτάκη και τον Πρόεδρο της Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Κωνσταντίνο Αστροπεκάκη, προκειμένου να ενημερωθεί για ενδεχόμενα προβλήματα των σχολείων λόγω της κακοκαιρίας, αλλά και να συζητήσουν την πιθανή επαναλειτουργία τους.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας ανέφερε τα εξής: « Όπως ενημερώθηκα από τους Προέδρους των Σχολικών Επιτροπών, μετά και από επικοινωνία που είχαν με τους Διευθυντές των Σχολείων, τα σχολεία του Δήμου Ιεράπετρας δεν έχουν υποστεί ζημιές από την κακοκαιρία. Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών όμως που εξακολουθούν να επικρατούν στο Δήμο μας, αποφασίσαμε, θέτοντας ως προτεραιότητα την υγεία των μαθητών και την προστασία των γονέων και των κηδεμόνων τους από πρόσθετες μετακινήσεις, την άρση της λειτουργίας των σχολείων και για αύριο, Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021. Πρωταρχικό μας μέλημα αποτελεί πάντα η ασφάλεια των δημοτών».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News