Λασίθι: Με εμπόδια οι εμβολιασμοί των 60άρηδων - Διασχίζουν τεράστιες αποστάσεις

Λασίθι
Λασίθι: Με εμπόδια οι εμβολιασμοί των 60άρηδων - Διασχίζουν τεράστιες αποστάσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χιλιάδες πολίτες από Σητεία, Ιεράπετρα και όχι μόνο, μεταβαίνουν στον Άγιο Νικόλαο για το εμβόλιο

Αλυσιδωτές αντιδράσεις προκαλεί στους κατοίκους του Νομού Λασιθίου, η λειτουργία ενός μόνο εμβολιαστικού κέντρου για το εμβόλιο της εταιρείας Astra Zeneca, καθώς χιλιάδες πολίτες από Σητεία, Ιεράπετρα και όχι μόνο, καλούνται να διανύσουν μεγάλες χιλιομετρικές αποστάσεις προκειμένου να μεταβούν στο εμβολιαστικό κέντρο του Αγίου Νικολάου. 

Οι δυσάρεστες αυτές εξελίξεις φέρνουν τα πάνω κάτω στον εμβολιασμό πολιτών που ανήκουν στις ηλικίες μεταξύ 60 - 65 , με αρκετούς πολίτες να εκφράζουν ήδη τη δυσαρέσκεια τους, διατυπώνοντας μάλιστα τη πρόθεση τους να μην εμβολιαστούν, όπως δήλωσε στην ΚΡΗΤΗ TV ο Πρόεδρος των Φαρμακοποιών Λασιθίου. 

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, μόνο 2 εμβολιαστικά κέντρα στο Ηράκλειο θα λειτουργήσουν την ερχόμενη Δευτέρα, παρά τις διαβεβαιώσεις των αρμοδίων. Πρόκειται για το εμβολιαστικό κέντρο στην Αλικαρνασσό και στη Χερσόνησο. 

Ήδη, η πλατφόρμα έχει ανοίξει για τις ηλικίες μεταξύ 60 - 65, με τους φαρμακοποιούς να αναφέρονται στις μεγάλες καθυστερήσεις στο κλείσιμο ραντεβού, καθώς αυτή τη στιγμή κλείνονται ραντεβού για τις 15 Μαρτίου ενώ η δεύτερη δόση του εμβολίου της Astra Zeneca υπολογίζεται για τα τέλη Ιουνίου! 

(φωτογραφία Unsplash)

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News