Λασίθι

Αρνητικά όλα τα rapid tests στο Τζερμιάδο

Τα 300 «έφτασαν» τα τεστ που διενεργήθηκαν

Τα 287 έφτασαν τα rapid test που πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη στο Τζερμιάδο του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου.

Η διαδικασία από την Κινητή Ομάδα Υγείας της ΠΕ Λασιθίου ολοκληρώθηκε περί τις 4:30 το απόγευμα και διενεργήθηκαν 287 test, εκ των οποίων όλα αρνητικά.

Όπως έγινε γνωστό και με ανακοίνωση του δήμου αργά το απόγευμα της Πέμπτης η διαδικασία ελέγχου δωρεάν μαζικών δειγματοληπτικών rapid test αντιγόνου για Covid-19, από την Κινητή Ομάδα Υγείας ΚΟΜΥ Ειδικού Σκοπού της ΠΕ Λασιθίου με επικεφαλής την επόπτρια Αθηνά Καρπούζη, σε συνεργασία με τον Δήμο Οροπεδίου Λασιθίου και το Κέντρο Υγείας Τζερμιάδων ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Στη διαδικασία προσήλθαν 287 πολίτες οι οποίοι στο σύνολό τους βρέθηκαν αρνητικοί στον κορωνοϊό Covid-19.

«Τις τελευταίες ημέρες βιώνουμε όλοι μας την αγωνία για το αγαθό της υγείας στους οικείους και αγαπημένους μας. Τονίζουμε ότι το rapid test αποτελεί την αποτύπωση της ημέρας στο σύνολο των δειγμάτων. Όσα άτομα είναι σε καθεστώς καραντίνας λόγω επαφής με επιβεβαιωμένο κρούσμα, παραμένουν σε καραντίνα 14 ημερών σύμφωνα με τις υποδείξεις του ΕΟΔΥ.

»Εφιστούμε την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών μέτρων όπως συστήνονται από τις αρμόδιες Αρχές και καθώς το επιδημιολογικό φαινόμενο είναι σε εξέλιξη, το επόμενο διάστημα προγραμματίζεται επανάληψη της διαδικασίας».

(Φωτογραφία ΙΝΤΙΜΕ)

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια