Λασίθι

Συνάντηση του δήμαρχου Ιεράπετρας με τον νέο διοικητή της πυροσβεστικής υπηρεσίας Λασιθίου

Αναλυτικά τα θέματα που συζητήθηκαν

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ Θεοδόσιος Καλαντζάκης με τον νέο Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών του νομού Λασιθίου, Πύραρχο Νικόλαο Μητσιογιάννη, τον Διοικητή Π/Υ  Ιεράπετρας, κ. Δημήτριο Καλλιοτζή και τον Διοικητή Π/Υ Αγίου Νικολάου, κ. Κωνσταντίνο Γεροδήμο, παρουσία της Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας, κας Μαρίας Ρουμελιωτάκη. 

Συζητήθηκαν θέματα όπως η πυροπροστασία, η ανάγκη ενίσχυσης του πυροσβεστικού σώματος, η στενή συνεργασία Δήμου και Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η πρόθεση της Δημοτικής Αρχής να στηρίξει την ύπαρξη πυροσβεστικών κλιμακίων στον Δήμο Ιεράπετρας εφόσον εγκριθούν από το αρμόδιο Υπουργείο κ.α.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο Δήμαρχος Ιεράπετρας δήλωσε τα εξής: «Εύχομαι σε όλο το Πυροσβεστικό Σώμα καλή χρονιά, όσο το δυνατόν λιγότερες πυρκαγιές και καταστάσεις έκτακτης ανάγκης για το 2021 και στο νέο Διοικητή του νομού Λασιθίου μια καλή θητεία και καλή επιτυχία στα καθήκοντα που αναλαμβάνει.

Ως Δήμος Ιεράπετρας θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να συμβάλουμε στο καίριο έργο του Πυροσβεστικού Σώματος στοχεύοντας στην πρόληψη και στην άμεση αντιμετώπιση πιθανών επερχόμενων περιστατικών, ώστε να διασφαλιστεί η ζωή και περιουσία των δημοτών.»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια