Κορωνοϊός: Εσπευσμένα στην ΜΕΘ Covid του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου 74χρονη γυναίκα

Λασίθι
Κορωνοϊός: Εσπευσμένα στην ΜΕΘ Covid του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου 74χρονη γυναίκα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εσπευσμένα από το Μακρύ Γιαλό στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου και την ΜΕΘ Covid 74χρονη γυναίκα

Συναγερμός σήμανε νωρίς το βράδυ της Δευτέρας στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, καθώς ηλικιωμένη γυναίκα μεταφέρθηκε εσπευσμένα από το Μακρύ Γιαλό και εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Covid του Νοσοκομείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για μία 74χρονη γυναίκα, η οποία εισήχθη με υποξία στο νοσοκομείο της Ανατολικής Κρήτης, ενώ οι γιατροί έκριναν ότι έπρεπε να μεταφερθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Covid του Νοσοκομείου και να διασωληνωθεί, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της υγείας της.  

Υπενθυμίζεται ότι από το πρωί της Δευτέρας είναι σε ισχύ τα αυστηρά μέτρα στην Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου, απόφαση που πάρθηκε μετά από έκτακτη σύσκεψη στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας, το απόγευμα της Κυριακής.

Σημειώνεται ότι σήμερα διενεργήθηκαν και μαζικοί έλεγχοι και θα συνεχιστούν αύριο και μεθαύριο στον Άγιο Νικόλαο μετά την «έκρηξη» των κρουσμάτων στην περιοχή. Ειδικότερα σήμερα, στον κινηματοθέατρο REX του Αγίου Νικολάου υποβλήθηκαν σε τεστ 60 εκπαιδευτικοί και 98 μαθητές από δημοτικά και τα νηπιαγωγεία, μετά τα κρούσματα των προηγούμενων ημερών.

Παράλληλα στο Εξεταστικό Κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου έγιναν 142 rapid test, από τα οποία βγήκαν τρία μόνο θετικά. Στη συνέχεια τα θετικά κρούσματα των rapid υποβλήθηκαν και σε μοριακά έλεγχο, με τα αποτελέσματα να αναμένονται αύριο Τρίτη.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα ανακοινώθηκαν από τον ΕΟΔΥ 543 νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα μας, 15 από αυτά αφορούν την Κρήτη, με τα περισσότερα να καταγράφονται στο Ρέθυμνο. Ειδικότερα, 3 κρούσματα εντοπίστηκαν στο Ηράκλειο, 1 στο Λασίθι, 9 στο Ρέθυμνο και 2 στα Χανιά.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News