Στο «μικροσκόπιο» πιθανά κρούσματα υγειονομικών στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου

Λασίθι
Στο «μικροσκόπιο» πιθανά κρούσματα υγειονομικών στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε εξέλιξη η διαδικασία ιχνηλάτησης – Προβληματισμός για μια νοσηλεύτρια που έκανε βάρδια στο εμβολιαστικό κέντρο του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου

Προβληματισμός επικρατεί στο υγειονομικό προσωπικό του Αγίου Νικολάου, καθώς 3 νοσηλεύτριες διαγνώστηκαν θετικές στην Covid -19, μετά από rapid test στα οποία υπεβλήθησαν.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία ιχνηλάτησης ενώ οι 3 νοσηλεύτριες που βρέθηκαν θετικές υπεβλήθηκαν και σε μοριακό τεστ, τα αποτελέσματα των οποίων αναμένονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, η μια εκ των νοσηλευτριών που βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό με το rapid test, μετείχε στις κυκλικές βάρδιες του εμβολιαστικού κέντρου στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η μια θετική –μετά από rapid test- νοσηλεύτρια, σχετίζεται με κρούσμα που ανιχνεύτηκε τις προηγούμενες μέρες στο Βρεφονηπιακό Σταθμό της Αμμούδας στον Άγιο Νικόλαο.

Η διαδικασία ιχνηλάτησης όπως είναι φυσικό δεν αφορά μόνο το προσωπικό του νοσοκομείου αλλά και τους ηλικιωμένους που έσπευσαν να εμβολιαστούν στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου κατά την βάρδια του επιβεβαιωμένου κρούσματος, παρά το γεγονός πως όπως προβλέπεται, τηρούνταν όλα τα μέτρα προστασίας για την αποφυγή διασποράς του ιού.

(Φωτογραφία Αρχείου RawPixel)

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News