Εκλογές στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λασιθίου: Καθολική η αποδοχή στο πρόσωπο και τη δράση του Μανόλη Πεπόνη

Λασίθι
Εκλογές στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λασιθίου: Καθολική η αποδοχή στο πρόσωπο και τη δράση του Μανόλη Πεπόνη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκλέχτηκαν και τα έντεκα μέλη στο νέοι Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Κ. Λασιθίου, από τον πρώτο συνδυασμό

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το τακτικό εκλογικό - απολογιστικό  συνέδριο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Λασιθίου, παρά τις δύσκολες συνθήκες λόγω της πανδημίας, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας, με την συμμετοχή του 85% των αντιπροσώπων από όλο το Νομό, απ' όλα τα σωματεία.

Αντιπρόσωποι από  Σητεία ,Μακρυγιαλό, Ιεράπετρα  Μεραμπέλο, υπερψήφισαν τον απολογισμό δράσης, τον οικονομικό απολογισμό και το σχέδιο δράσης της απερχόμενης διοίκησης.

Συμμετείχαν δύο συνδυασμοί: Ο ενωτικός ανεξάρτητος συνδυασμός «ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΑΝΛΑΣΙΘΙΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ» του απερχόμενου προέδρου Μανόλη Πεπόνη και η «ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» που πρόσκειται στο ΠΑΜΕ.

Η καθολική αποδοχή του απερχόμενου ΔΣ  και  η εκτίμηση στο πρόσωπο και την δράση του Μανόλη Πεπόνη, αποτυπώθηκε στο εκλογικό αποτέλεσμα  με ογδόντα (80) ψήφους της «ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΠΑΝΛΑΣΙΘΙΩΤΙΚΗΣ  ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ»  έναντι δυο (2) της ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ.

Έτσι εκλέχτηκαν και τα έντεκα μέλη στο ΔΣ από τον πρώτο συνδυασμό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι από τους ελάχιστους θεσμικούς φορείς που εδώ και χρόνια οι γυναίκες που συμμετέχουν και εκλέγονται  στα όργανα διοίκησης είναι σχεδόν πλειοψηφία, ότι υπήρξε σημαντική ανανέωση σε πρόσωπα και ότι εκπροσωπούνται στο ΔΣ όλες οι περιοχές του Νομού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News