Λασίθι

Κλοπή καυσίμου από δημοτικά οχήματα στο Βραχάσι

Ενοχλημένος ο δήμος Αγίου Νικολάου από τις κινήσεις των αγνώστων

Άγνωστοι, προχώρησαν σε κλοπές καυσίμου από τα δημοτικά οχήματα που βρίσκονται στην περιοχή του Βραχασίου εκτελώντας προγραμματισμένες εργασίες, με αποτέλεσμα να δυσχεραίνεται το έργο της δημοτικής αρχής, όπως υποστηρίζει σε ανακοίνωσή του ο δήμος Αγίου Νικολάου. Όπως αναφέρει πρόκειται για πρόβλημα που απασχόλησε στο πρόσφατο παρελθόν την Αντιπεριφέρεια Λασιθίου και προέκυψε εκ νέου στην Δημοτική Ενότητα Βραχασίου.

Ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, επιβεβαίωσε την κλοπή, δηλώνοντας ότι πρόκειται για μια ενέργεια που ουσιαστικά ακυρώνει την παρέμβαση του δήμου στην περιοχή,  τονίζοντας ωστόσο ότι είναι αναγκαίο, να υπάρξει κοινωνικός έλεγχος.

«Ζητούμε – ανέφερε χαρακτηριστικά – από το Τοπικό Συμβούλιο, τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Βραχασίου και κυρίως από τους δημότες, να επιληφθούν της κατάστασης. Είναι λυπηρό, να μας αφαιρούν την δυνατότητα να υλοποιήσουμε τις παρεμβάσεις που έχουμε προγραμματίσει και με ανάλογες ενέργειες να παρεμποδίζεται η ανάπτυξη και αξιοποίηση του εξαίρετου αυτού τόπου».

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια