Αυτοί είναι οι «πραγματικοί» άριστοι των Πανελληνίων: 8 επιτυχόντες εσπερινού ΕΠΑΛ, αποδεικνύουν πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο

Λασίθι
Αυτοί είναι οι «πραγματικοί» άριστοι των Πανελληνίων: 8 επιτυχόντες εσπερινού ΕΠΑΛ, αποδεικνύουν πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητέρα και κόρη πέρασαν στην ίδια Σχολή - Εργαζόμενες γυναίκες με παιδιά, μεταξύ των επιτυχόντων

Τα όνειρα δε σταματούν όταν τελειώσουν οι Πανελλήνιες. Αυτό αποδεικνύουν οι 8 επιτυχόντες του εσπερινού ΕΠΑΛ Ιρεάπετρας, οι οποίοι, παράλληλα, με τις δουλειές, τα παιδιά και την… ενήλικη ζωή τους, διάβασαν, ξενύχτησαν, κοπίασαν, όμως, τελικά, κατάφεραν να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα, δίνοντας το πιο έμπρακτο παράδειγμα πως… τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο!

Τους επιτυχόντες ανακοίνωσε σε σχετικό Δελτίο Τύπου της η διεύθυνση του εσπερινού ΕΠΑΛ Ιεράπετρας: «Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων θα ήθελαν να συγχαρούν τους επιτυχόντες της φετινής μας σχολικής χρονιάς, που παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες που επικράτησαν εξαιτίας της πανδημίας, συμμετέχοντας στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση, αλλά και χωρίς άλλη βοήθεια παρά μόνο τις πολύωρες συναντήσεις τους με τους εκπαιδευτικούς τους κατάφεραν να επικεντρωθούν στο στόχο τους καταβάλλοντας τεράστια προσπάθεια και ξεπερνώντας πολλές φορές τον εαυτό τους, έκαναν πραγματικότητα τα όνειρά τους. Τους ευχόμαστε καλές σπουδές με τον ίδιο ζήλο να καταφέρουν να συνεχίσουν να κατακτούν και να διευρύνουν τις γνώσεις τους.», αναφέρεται στο Δελτίο Τύπου.

«Πολλά συγχαρητήρια θέλω να δώσω στους μαθητές και  στις μαθήτριες του Εσπερινού ΕΠΑΛ Ιεράπετρας για την επιτυχία τους στις Πανελλήνιες Εξετάσεις. Κατάφεραν να πετύχουν όλοι και όλες σε σχολές πρώτης προτίμησης κι ενδιαφέροντος. Καλές σπουδές εύχομαι σε όλους κι όλες», σχολίασε ο διευθυντής του ΕΠΑΛ Ιεράπετρας κ. Μανόλης Γιακουμάκης.

Οι 8 επιτυχόντες:

ΣΩΚΙΑΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

ΣΧΟΛΗ: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (ΑΘΗΝΑ)

Ο Σωκιανός Διονύσιος ένας άριστος μαθητής στον Τομέα της Ηλεκτρολογίας, με διάβασμα και με προσήλωση στο στόχο του κατάφερε να γράψει υψηλούς βαθμούς και να περάσει στο Τμήμα ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (ΑΘΗΝΑ) του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ).

ΜΠΕΛΤΖΙΝΙΤΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΣΧΟΛΗ: ΦΥΣΙΚΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

Ο Μπελτζινίτης Εμμανουήλ με σθένος, επιμέλεια κατάφερε να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα να τελειώσει το Λύκειο και μετά από παρότρυνση των καθηγητών του έβαλε πλώρη με μεθοδικότητα και εργατικότητα για να ξεπεράσει τις προσδοκίες του περνώντας κι αυτός στο Πανεπιστήμιο Κρήτης.

ΡΕΜΟΥΝΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΣΧΟΛΗ: ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπστημίο (ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ)

Ο Ρεμουντάκης Νικόλαος μαζί με τη σύζυγο του που τον στηρίζει όλα τα χρόνια, αποφοιτώντας από το ΣΔΕ Ιεράπετρας πριν 3 χρόνια συνέχισαν να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα, και να πάρουν και το απολυτήριο του Λυκείου. Ο Νίκος σύμφωνα με τους καθηγητές του ήταν ένας επιμελής και σχολαστικός μαθητής με την καθημερινή παρουσία του στο σχολείο. Από νωρίς διακρίθηκε για τη «δίψα» της γνώσης σε όλα τα μαθήματα. Το κέρδισε ο Τομέας της Γεωπονίας και κατάφερε να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα και να περάσει στη Σχολή Γεωπονίας του Ηρακλείου.

ΑΜΑΡΙΩΤΑΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΣΧΟΛΗ: ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ)

ΣΕΙΡΑ: 1η Επιλογή

Η Αμαριωτάκη Δέσποινα μια άριστη μαθήτρια στον Τομέα της Διοίκησης και Οικονομίας, με διάβασμα, μεθοδικότητα και με προσήλωση στο στόχο της κατάφερε να γράψει υψηλούς βαθμούς και να περάσει στο Τμήμα ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ) του ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ. Εξαιτίας του ότι παντρεύτηκε μικρή και αφοσιώθηκε στην ανατροφή των παιδιών της, μητέρα δύο παιδιών που σπουδάζουν πια, η κόρη της στο Μαθηματικό Ηρακλείου και ο γιος της στη Σχολή Καλών Τεχνών Θεσσαλονίκης δίνει το φωτεινό παράδειγμα κάνοντας πράξη το όνειρό της.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ ΝΕΚΤΑΡΙΑ     

      

ΣΧΟΛΗ: ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΛΑΡΙΣΑ)

Σειρά: 1η Επιλογή

ΜΠΑΡΜΠΕΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

ΣΧΟΛΗ: ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΛΑΡΙΣΑ)

Σειρά: 1η Επιλογή

Η Παναγιωτάκη Νεκταρία μητέρα της Μπαρμπεράκη Μαρία, με συνέπεια εργατικότητα και με τρομερή προσήλωση μοιράστηκαν το ίδιο θρανίο στον Τομέα της Διοίκησης και Οικονομίας, με προσήλωση στο στόχο τους μαμά και κόρη κατάφεραν να περάσουν στη σχολή προτίμησής τους ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΛΑΡΙΣΑ) στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Η Νεκταρία και η Μαρία σύμφωνα με τους καθηγητές τους ήταν επιμελείς, σχολαστικές μαθήτριες με καθημερινή παρουσία στο σχολείο. Η Παναγιωτάκη Νεκταρία εργαζόμενη γυναίκα στα θερμοκήπια το χειμώνα και ως ξενοδοχοϋπάλληλος την καλοκαιρινή περίοδο και μητέρα δύο παιδιών κατάφερε με πειθαρχία να βάλει στόχο να πραγματοποιήσει το όνειρο της κάνοντας περήφανα τα παιδιά της. Η προσπάθεια αυτή της Νεκταρίας έγινε αρωγός στην προσπάθεια της Μπαρμπεράκη Μαρίας, κόρης της Νεκταρίας που μαζί κατάφεραν το όνειρο τους να γίνει πραγματικότητα και να μοιραστούν και τις ίδιες φοιτητικές ανησυχίες σπουδάζοντας μαζί.

ΒΑΧΑΤΣΑΚΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ

ΣΧΟΛΗ: ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ) του ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ

ΣΕΙΡΑ: 1η Επιλογή

Η Βαχατσάκη Καλλιόπη μαθήτρια στον Τομέα Πληροφορικής, με προσήλωση εργατικότητα στο στόχο της κατάφερε να περάσει στο Τμήμα ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ) του ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ. Μια εργαζόμενη γυναίκα μητέρα δύο ανήλικων παιδιών στο Δημοτικό και το Γυμνάσιο έδωσε το μεγαλύτερο μάθημα στα ίδια τα παιδιά της να μη σταματήσουν να κάνουν όνειρα και να κατακτούν πάντα τη γνώση, μέσα από την εργατικότητα και την πειθαρχία θέτοντας στόχους. Μετά από παρότρυνση των καθηγητών της η Βαχατσάκη Καλλιόπη με επιμέλεια και συνέπεια έβαλε στόχο για απόκτηση κι άλλου πτυχίου και οι κόποι απόδωσαν καρπούς.

ΣΑΡΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΣΧΟΛΗ: ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ (ΡΕΘΥΜΝΟ) του Πανεπιστήμιου Κρήτης

Ο Σαρρής Ιωάννης μαθητής  στον Τομέα Διοίκησης και Οικονομίας, με προσήλωση στο στόχο του κατάφερε να περάσει στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών στο Ρέθυμνο. Μετά από παρότρυνση των καθηγητών του κατάφερε να πραγματοποιήσει το όνειρο του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News