Λασίθι

«Χτύπησαν» πρωτιές στην Ιεράπετρα - Με χαμόγελα & ικανοποίηση υποδέχτηκαν τα αποτελέσματα

Συγκίνηση, χαρά και ικανοποίηση... έφεραν τα σημερινά αποτελέσματα

Με χαμόγελα και ικανοποίηση υποδέχτηκαν το αποτέλεσμα της προσπάθειας τους τα παιδιά που πήραν μέρος στις πανελλαδικές εξετάσεις από τα Γενικά Λύκεια της Ιεράπετρας.

Μερικά από τα παιδιά που πέτυχαν να εισαχθούν στις σχολές που επιθυμούσαν μοιράστηκαν τη χαρά τους μαζί μας.

Τσικαλουδάκη Ευδοκία (18950)

«Πέρασα στην Ιατρική Σχολή Αθήνας»

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους/τις καθηγητές/τριές μου για τη στήριξή τους. Οι Πανελλήνιες είναι μια διαδικασία που εξουθενώνει ψυχολογικά και οικονομικά τους/τις υποψήφιους/ες και τις οικογένειες και δυστυχώς αποκλείει πολλά παιδιά. Παρ' όλα αυτά, είμαι χαρούμενη για τη δική μου επιτυχία, όσο και για τους συμμαθητές/τριές μου».


Άρχων Εύα (18764)

Αναδείχθηκε πρώτη στην κατάταξη αλλά με το παλαιό σύστημα (10%) στην Ιατρική Σχολή του Ηρακλείου.

«Μετά από δύο χρόνια προσπάθειας κατάφερα να εισαχθώ στην Ιατρική και είμαι πολύ χαρούμενη. Την επιτυχία μου την οφείλω πρωτίστως στους γονείς μου, που εκτός από στήριγμα μου ήταν και καθηγητές μου, αλλά και σε όλη την οικογένειά μου, τους καθηγητές που μου δίδαξαν όσα γνωρίζω και τους ανθρώπους που με ενθάρρυναν κάθε στιγμή. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που πέτυχαν τους στόχους τους και καλή επιτυχία στους επόμενους!».

Ξεχώρισε  επίσης μεταξύ άλλων η δίδυμη επιτυχία των διδύμων κοριτσιών Στέλλας και Ελπίδας Πετάση, που θα συνεχίσουν στις σπουδές τους από διαφορετική σχολή.

 

Στέλλα Πετάση (18050) και Ελπίδα Πετάση (17375)

Η Στέλλα πέτυχε να εισαχθεί στη Νομική Αθήνας και η Ελπίδα στη Σχολή Εργοθεραπείας (Αθήνας) όπως είχαν ονειρευτεί. Και οι δυο μας είπαν με μια φωνή.

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένες από τα αποτελέσματα μας. Καλή σταδιοδρομία ευχόμαστε  σε όλα τα παιδιά και καλή τύχη στους επόμενους!

 Ελπίζουμε η φοιτητική ζωή στην Αθήνα να μας προσφέρει τόσο γνώσεις όσο και ευχάριστες αναμνήσεις».

 

Βαρδάκης Νίκος (15850)

«Είμαι ευχαριστημένος από την εισαγωγή μου στη  σχολή Πολιτικών Μηχανικών του ΑΠΘ αν και δεν αποτελεί έκπληξη για εμένα, γιατί το ήξερα από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες.

Ελπίζω η φοιτητική ζωή, εκτός από το πολύ διάβασμα  να μου προσφέρει και άλλες πρωτόγνωρες εμπειρίες».

Αβρονιδάκη Νικολέτα (14750)

«Είμαι ικανοποιημένη και πολύ ευχαριστημένη από την εισαγωγή μου στη Σχολή Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών Αθήνας  που με ενδιέφερε πάρα πολύ.

Είμαι σίγουρη ότι η φοιτητική ζωή θα μου προσφέρει πάρα πολλές ευχάριστες εμπειρίες και γνώσεις με συνεπές και μεθοδικό διάβασμα.

Έχω καταλάβει ότι στη ζωή μας θα πρέπει να υπάρχει το «παν μέτρον άριστον» και αυτό θα ακολουθήσω».

 

Μπουρνέλη Μαρίνα (17700)

«Πέρασα στη Σχολή Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών Αθήνας. Είμαι ευχαριστημένη αλλά θα ξανά προσπαθήσω του χρόνου να περάσω στη Σχολή Δοκιμών Σημαιοφόρων του Λιμενικού Σώματος που μου αρέσει περισσότερο.

Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για τις επιτυχίες τους και να ευχηθώ στους επόμενους μαθητές να πετύχουν με επιμονή και υπομονή το στόχο τους».

Λιοντάκη Γεωργία (18450)

«Πέρασα στη Νομική Θεσσαλονίκης που ήταν και η πρώτη μου επιλογή. Είμαι χαρούμενη και πάρα πολύ ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα της προσπάθειας μου.

Η προσήλωση στο διάβασμα και στο στόχο που είχα θέσει ήταν το μυστικό της επιτυχίας μου.

Η φοιτητική ζωή για εμένα ελπίζω ότι θα είναι ένα  ευχάριστο ταξίδι γνώσεων και εμπειριών».

Κορνηλάκη Ιωάννα (17975)

«Πέτυχα την εισαγωγή μου στην Ιατρική σχολή Ηρακλείου που ήταν και η πρώτη μου επιλογή. Αυτό ήταν το μεγάλο μου όνειρο και γι’ αυτό είμαι πάρα πολύ χαρούμενη σήμερα.

Ανυπομονώ να πάρω τις κατάλληλες γνώσεις από τους μελλοντικούς Πανεπιστημιακούς μου δασκάλους για να γίνω ένα χρήσιμο μέλος της Ιατρικής Επιστήμης.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που πέτυχαν τους στόχους τους και καλή τύχη στους επόμενους που ακολουθούν».

 

Νοτάκη Ευαγγελία (15825)

«Κατάφερα να εισαχθώ στη Σχολή Οικονομικών Επιστημών Ρεθύμνου. Την είχα βάλει ως πρώτη μου επιλογή γιατί πιστεύω ότι οι Οικονομικές Επιστήμες  μου εξασφαλίζουν πιο εύκολη επαγγελματική αποκατάσταση.

Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα και ελπίζω η φοιτητική ζωή να είναι λίγο πιο ανέμελη, χωρίς αυτό να σημαίνει, ότι  εκτός από διασκέδαση , δε θα έχει και πάρα πολύ διάβασμα».

 

Σκύβαλος Αντώνης (16675)

Πέτυχα την εισαγωγή μου  στο Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Νιώθω δικαιωμένος  και αρκετά αισιόδοξος που θα ασχοληθώ με ένα αντικείμενο που μας αφορά όλους διαχρονικά. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τις επιτυχίες τους!»

Πιοτροπάκη Σοφία (16625)

«Πέρασα στο Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης στη Θεσσαλονίκη. Νιώθω πολύ χαρούμενη που οι κόποι μου ανταμείφθηκαν και που κατάφερα να περάσω στη σχολή που ήθελα».

 

Βαρδιάμπαση Μαρία - Νεφέλη (17700)

«Πέρασα στη Νομική Κομοτηνής και είμαι πολύ ευχαριστημένη που πέτυχα το στόχο μου.

 Στη φοιτητική μου ζωή θα κάνω ένα νέο ξεκίνημα. Μια καινούργια αρχή, ελπίζω με λιγότερο άγχος.

Αν και θέλω η φοιτητική ζωή να είναι πιο ανέμελη, θα προσπαθήσω να μην παρεκκλίνω από το  στόχο μου, για να είμαι συνεπής με τις φοιτητικές μου υποχρεώσεις και τα μαθήματα μου».

Φεργαδάκης Εμμανουήλ (17725)

«Πέρασα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας. Το όνειρο μου ήταν να σπουδάσω Οικονομικά και είμαι χαρούμενος και ικανοποιημένος που τα κατάφερα και ανταμείφθηκαν οι κόποι μου.

 Η φοιτητική ζωή με την υγειονομική κρίση που βιώνουμε θα είναι εντελώς διαφορετική αλλά ελπίζω να ομαλοποιηθεί η κατάσταση σύντομα.

Θα προσπαθήσω να έχω ισορροπία στη φοιτητική μου ζωή χωρίς στερήσεις και χωρίς υπερβολές με σταθερή προσήλωση στις σπουδές μου».

 

Παναγιωτάκη Αγάπη (16825)

«Πέρασα στη Σχολή Διατροφολογίας στο Χαροκόπειο  Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είμαι πολύ ευχαριστημένη και χαρούμενη καθώς ήταν η δεύτερη μου επιλογή και γνωρίζω πως είναι μια αξιόλογη σχολή».

 

Μαρκάκη Μαρία (18075)

«Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη που πέτυχα να εισαχθώ στη σχολή Ψυχολογίας που ονειρευόμουν και που ήταν η πρώτη μου επιλογή. Θεωρώ ότι έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον και δυνατότητες.

 Δυστυχώς εμείς οι νέοι φοιτητές δε μπορούμε εν μέσω υγειονομικής κρίσης απαγορεύσεων και περιορισμών, να φανταστούμε πως θα είναι η φοιτητική μας ζωή. Σίγουρα θα είναι δύσκολο το ξεκίνημα αλλά ελπίζουμε να ξεπεράσουμε την υγειονομική κρίση το συντομότερο δυνατόν».

Κατσουλάκη Ελευθερία Εμμανουέλα (17100)

«Πέρασα  σε πολύ καλή σειρά στη Φαρμακευτική Σχολή της Θεσσαλονίκης που με εκφράζει πάρα πολύ.

Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένη που τα κατάφερα να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα, να σπουδάσω αυτό που αγαπώ στην πόλη που λατρεύω.

Η φοιτητική μου ζωή είναι λογικό ότι θα τα έχει όλα. Και βόλτες και παρέες αλλά και συστηματικό διάβασμα για να περνώ κάθε χρονιά  όλα τα μαθήματα μου. Εύχομαι καλές σπουδές σε όλα τα παιδιά».

Γραμματικάκης Νίκος (16650)

«Στόχος μου ήταν η ΑΣΟΕΕ δηλαδή το Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας και είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να τον πετύχω…

Πίστευα ότι μπορώ να τα καταφέρω και διάβαζα σοβαρά και με πρόγραμμα.

Θα προσπαθήσω να συνδυάσω την καλοπέραση στην Αθήνα και το συνεπές διάβασμα για να πετύχω έναν μεγάλο βαθμό στο πτυχίο μου. Αυτό ελπίζω ότι θα αποτελέσει το διαβατήριο για την επαγγελματική μου αποκατάσταση».

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια