Λασίθι

Ο υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης στην Ιεράπετρα

Επίσκεψη του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής στην Ιεράπετρα

Ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης επισκέφτηκε το πρωί του Σαββάτου την Ιεράπετρα, όπου επιθεώρησε τη διαδικασία επιβίβασης των επισκεπτών της νήσου Χρυσής στα ημερόπλοια της γραμμής, διαπιστώνοντας ότι τηρούνται ευλαβικά τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τον περιορισμό της διασποράς της covid-19. 

Στις δηλώσεις που έκανε στα ΜΜΕ εμφανίστηκε, «απόλυτα ικανοποιημένος για την πίστη εφαρμογή των μέτρων από όλους.

Με την ευκαιρία της επίσκεψης μου στην Ιεράπετρα επιθεώρησα και το κτήριο το οποίο ανακατασκευάζουμε για να φιλοξενηθούν οι υπηρεσίες του Λιμεναρχείου Ιεράπετρας.

Μίλησα επίσης, για την εξομοίωση της χερσαίας ζώνης λιμένος, διαδικασία η οποία έχει προχωρήσει πάρα πολύ, με τη συνεργασία του Λιμενάρχη Ιεράπετρας αντιπλοίαρχου Γιάννη Παπαδάκη και του Δημάρχου Ιεράπετρας Θεοδόση Καλαντζάκη, ώστε να λυθεί και το πρόβλημα των καταστημάτων Υγειονομικού ενδιαφέροντος κυρίως, οι υπαίθριες κατασκευές των οποίων, απειλούνταν με κατεδάφιση», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Πλακιωτάκης σχολιάζοντας επίσης την ετοιμότητα των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων που φρουρούν και προστατεύουν τα κυριαρχικά μας δικαιώματα από κάθε επιβουλή.

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας Θεοδόσης Καλαντζάκης ευχαρίστησε τον υπουργό Ναυτιλίας για την στήριξη των αιτημάτων του Δήμου Ιεράπετρας.

«Ευχαριστώ τον κ. Πλακιωτάκη για τη συμβολή του στην προώθηση της διαδικασίας εξομοίωσης της χερσαίας ζώνης λιμένος, που θα λύσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζαν όλες οι επιχειρήσεις της παραλιακής ζώνης.

Εξομοίωση της χερσαίας ζώνης κάνουμε και σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα που έχουν αλιευτικά καταφύγια, γιατί και εκεί είχαμε προβλήματα με τα καταστήματα της παραλίας.

Τον ευχαριστώ επίσης και για τη χρηματοδότηση που λάβαμε για την ανακατασκευή των κτηριακών υποδομών που θα φιλοξενήσουν τις υπηρεσίες του Λιμεναρχείου μας», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Καλαντζακης.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια