Κανένα σημείο ζωής από τον 81χρονο αγνοούμενο στην Ιεράπετρα - Αγωνία δίχως τέλος για την οικογένεια

Λασίθι
Κανένα σημείο ζωής από τον 81χρονο αγνοούμενο στην Ιεράπετρα - Αγωνία δίχως τέλος για την οικογένεια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνεχίζεται η αναζήτηση του αγνοούμενου 81χρονου, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής

Συνεχίστηκαν μέχρι αργά το απόγευμα της Δευτέρας 27 Ιουλίου, οι έρευνες που ξεκίνησαν τη νύχτα της περασμένης Παρασκευής, προκειμένου να εντοπιστεί ο αγνοούμενος 81χρονος Ευάγγελος Τζουβελέκας, που χάθηκε εκείνο το απόγευμα από την παραλία του Αλμυρού Ιεράπετρας.

Από το πρωί της Δευτέρας και για 4η ημέρα συνεχίστηκαν οι αναζητήσεις από τα πλωτά σκάφη του Λιμενικού Σώματος, από φουσκωτά σκάφη εθελοντών και από δύτες που επικέντρωσαν την υποθαλάσσια έρευνα τους, μέσα στην τεχνητή λίμνη της Ναυμαχίας, δυτικά του λιμανιού της Ιεράπετρας, χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί κάποιο ίχνος του άτυχου ηλικιωμένου.

Αργά το απόγευμα της Δευτέρας στις ομάδες έρευνας και διάσωσης του Λιμενικού Σώματος, προστέθηκε κλιμάκιο της 3ης ΕΜΑΚ, που χρησιμοποίησε τον ειδικό σκύλο ανιχνευτή στην περιοχή του Αλμυρού, όπου είχαν βρεθεί τη νύχτα της περασμένης Παρασκευής τα προσωπικά του είδη, ρούχα και παντόφλες, καθώς και το ηλεκτρικό του μηχανάκι.

Αν και από την πρώτη ώρα της εξαφάνισης του 81χρονου, έχει στηθεί, μια απίστευτα μεγάλη επιχείρηση, που κατευθύνει το Λιμεναρχείο Ιεράπετρας με επικεφαλής τον Λιμενάρχη Ιεράπετρας, αντιπλοίαρχο Λ. Σ. Γιάννη Παπαδάκη, με τη συνδρομή του Α.Τ. Ιεράπετρας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Ε. Ε. Σ., της ΕΔΙΚ, της Ομάδας Διάσωσης Κρήτης, της Λέσχης Τετρακίνησης, των ερασιτεχνών και επαγγελματιών αλιέων, των σκαφών αναψυχής, των εθελοντών δυτών και αυτοδυτών, και των χειριστών drone, που σάρωσαν και «σκάναραν» κάθε σημείο στη θάλασσα και την ξηρά από την Ιεράπετρα μέχρι τα Τέρτσα, οι έρευνες δεν έχουν φτάσει ακόμη στον εντοπισμό του αγνοούμενου Βαγγέλη Τζουβελέκα, η οικογένεια του οποίου έχασε στις αρχές Ιουλίου και τον 22χρονο Δημήτρη που τραυματίστηκε θανάσιμα σε τροχαίο με αποτέλεσμα να προχωρήσουν  οι γονείς του με  γενναιότητα, στη δωρεά των ζωτικών του οργάνων για να σωθούν κάποιοι άλλοι συνάνθρωποι μας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News