Λασίθι

Διανομή τροφίμων από το Δήμο Ιεράπετρας

Ποια τα απαραίτητα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσουν οι δικαιούχοι

Είδη παντοπωλείου θα διανεμηθούν στους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ Δ. Ιεράπετρας, την Τετάρτη 29 και Πέμπτη 30 Ιουλίου, στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου Ιεράπετρας, κατά τις ώρες 08:30π.μ. έως 14:00μ.μ .

Η διανομή αφορά τρόφιμα όπως αλεύρι, γάλα εβαπορέ, ζάχαρη, ζυμαρικά, παξιμάδια, ρύζι, φακές και φασόλια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Γραφείο Κοινωνικής Πολιτικής και Ισότητας των δύο φύλων του Δήμου Ιεράπετρας, ενημερώνει τους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ, ότι θα πραγματοποιηθεί διανομή ειδών παντοπωλείου (αλεύρι, γάλα εβαπορέ, ζάχαρη, ζυμαρικά, παξιμάδια, ρύζι, φακές, φασόλια), στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου, στην οδό Νικηφόρου Φωκά 20.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Ιουλίου, την Πέμπτη 30 Ιουλίου, την Παρασκευή 31 Ιουλίου και τη Δευτέρα 3 Αυγούστου και ώρες 8.30π.μ. έως 14.00μ.μ.

Για την ασφάλεια τους οι ωφελούμενοι κατά την προσέλευση τους οφείλουν να τηρούν τα μέτρα ασφαλείας που έχουν ορισθεί από τον ΕΟΔΥ για την προστασία από τον κορωνοϊό.

Απαραίτητη η χρήση μάσκας.

Απαραίτητα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίζουν οι δικαιούχοι είναι:

-Δελτίο Αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατήριο

-Αριθμό ΑΜΚΑ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο γραφείο Κοινωνικής Πολιτικής στην οδό Ομηρείας 8, 4ος όροφος και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου κατά τις εργάσιμες ημέρες από τις 8.30π.μ. έως τις 14.00 μ. μ.

Πληροφορίες: Λαμπράκη Βαρδάκη Ηρώ

Τηλέφωνα 2842340403, 2842089707».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια