Λασίθι

Έφη Αχτσιόγλου από τον Άγιο Νικόλαο: «Η κυβέρνηση επαναλαμβάνει συνταγές… από τα παλιά»

Η βουλευτής Επικρατείας και τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου, μίλησε σε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης

Μαζική ήταν η χθεσινή ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ, που πραγματοποιήθηκε στο Θεατράκι της Λίμνης, στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης, με ομιλητές την Έφη Αχτσιόγλου, τομεάρχη Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ και τον βουλευτή Λασιθίου, Μανόλη Θραψανιώτη.

Στη συζήτηση με τους πολίτες η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι «προκύπτει πλέον ξεκάθαρα πως η στάση της κυβέρνησης στην οικονομική κρίση δεν είναι τυχαία, πρόκειται για σαφή στρατηγική επιλογή. Επαναλαμβάνει τις συνταγές από τα παλιά: Για την πορεία  της οικονομίας φταίνε οι μικρές επιχειρήσεις που δεν είναι βιώσιμες. Για την κατάσταση στην αγορά εργασίας  φταίνε οι εργαζόμενοι που δεν είναι ευέλικτοι και οι κανόνες προστασίας τους που είναι εμπόδια. Η κοινωνική δυσφορία αντιμετωπίζεται στην καλύτερη περίπτωση με απαξίωση, στη χειρότερη με  ακραίο αυταρχισμό», ανέφερε μεταξύ άλλων η κ. Αχτσιόγλου.

Η κ. βουλευτής επικρατείας σημείωσε ότι «χρειάζεται άμεσα αλλαγή στρατηγικής κατεύθυνσης». Παρουσιάζοντας τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε ότι είναι «ρεαλιστικές και υλοποιήσιμες», προσθέτοντας πως «το βασικό είναι να υπάρξει μια άλλη πολιτική, που θα στηρίζει τις θέσεις, τις σχέσεις εργασίας και τους μισθούς των εργαζομένων, καθώς και τις επιχειρήσεις με άμεση, μη επιστρεπτέα ενίσχυση. Αν αυτή η πολιτική εφαρμοστεί, μπορούμε έστω και τώρα να οικοδομήσουμε μια διαφορετική κατάσταση στην αγορά. Να αποφύγουμε τα λουκέτα στις επιχειρήσεις και τη φτωχοποίηση των οικογενειών».

Φωτογραφία: Intime

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια