Για κλοπές και ναρκωτικά «φόρεσε» χειροπέδες άνδρας στην Ιεράπετρα

Λασίθι
Για κλοπές και ναρκωτικά «φόρεσε» χειροπέδες άνδρας στην Ιεράπετρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μπούκαρε» σε σπίτια και έκλεψε κάρτες ανάληψης χρημάτων, ποδήλατο, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και ναρκωτικά

Συνελήφθη το πρωί από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ιεράπετρας, άνδρας, ελληνικής καταγωγής, για ναρκωτικά και κλοπές.

Ειδικότερα, ο άνδρας είχε εισβάλει σε σπίτια και είχε αφαιρέσει ένα ποδήλατο χρηματικής αξίας πεντακοσίων ευρώ, μία ηλεκτρονική συσκευή, δύο τραπεζικής κάρτες ανάληψης χρημάτων, καθώς και διάφορα έγγραφα, ενώ στην κατοχή του επίσης βρέθηκαν 35,6 γραμμάρια αποξηραμένης κάνναβης και 7 ναρκωτικά δισκία χωρίς την απαιτούμενη από το Νόμο ιατρική συνταγή.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, επιπλέον βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους παθόντες, το αφαιρεθέν ποδήλατο, η αφαιρεθέν ηλεκτρονική συσκευή καθώς και οι αφαιρεθέντες τραπεζικές κάρτες ανάληψης χρημάτων, ενώ ο δράστης θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία.

Ειδικότερα, η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Συνελήφθη, σήμερα (17.07.2020) το πρωί στην Ιεράπετρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ιεράπετρας, ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών και κλοπή.

Ειδικότερα, άγνωστος δράστης αφαίρεσε από οικίες, ένα ποδήλατο χρηματικής αξίας 500 ευρώ, ηλεκτρονική συσκευή, δύο τραπεζικές κάρτες ανάληψης χρημάτων, καθώς και διάφορα έγγραφα.

Από την ανάλυση του τρόπου δράσης και τη συνδυαστική έρευνα και προανάκριση του Τμήματος Ασφάλειας Ιεράπετρας προέκυψε ότι ο ανωτέρω δράστης είχε διαπράξει τις εν λόγω κλοπές.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 35,6 γραμμάρια αποξηραμένης κάνναβης,
  • 7 ναρκωτικά δισκία χωρίς την απαιτούμενη από το Νόμο ιατρική συνταγή,

Επιπλέον βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους παθόντες, το αφαιρεθέν ποδήλατο, η αφαιρεθέν ηλεκτρονική συσκευή καθώς και οι αφαιρεθέντες τραπεζικές κάρτες ανάληψης χρημάτων.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Ιεράπετρας, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News