Λασίθι

Ξεκινούν οι εργασίες για τα Δίκτυα στην Λιμνοδεξαμενή Αγίου Γεωργίου

Το έργο περιλαμβάνει την κατασκευή των «Αρδευτικών Δικτύων»

Επίσκεψη στο Οροπέδιο Λασιθίου θα πραγματοποιήσει ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης κ. Άρης Παπαδογιάννης, την Πέμπτη 16 Ιουλίου και συγκεκριμένα θα συναντηθεί με την Δημοτική αρχή της περιοχής αλλά και με στελέχη του Υπουργείου Υποδομών.

Όπως αναφέρεται ο σκοπός της συνάντησης είναι η επικείμενη έναρξη των εργασιών για την τελική φάση του έργο «Λιμνοδεξαμενής Αγίου Γεωργίου Οροπεδίου Λασιθίου».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Οροπέδιο Λασιθίου πρόκειται να επισκεφθεί την Πέμπτη 16/7/2020 ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, κ. Άρης Παπαδογιάννης.

Συνοδευόμενος από υπηρεσιακά στελέχη του Ο.Α.Κ. ο κ. Παπαδογιάννης θα βρεθεί στις 10 το πρωί, στις εγκαταστάσεις του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου, όπου θα συναντηθεί με την Δημοτική αρχή της περιοχής αλλά και με στελέχη του Υπουργείου Υποδομών.

Σκοπός της συνάντησης είναι η επικείμενη έναρξη των εργασιών, για την τελική φάση του έργου της «Λιμνοδεξαμενής Αγίου Γεωργίου Οροπεδίου Λασιθίου», η οποία περιλαμβάνει την κατασκευή των «Αρδευτικών Δικτύων».

Με την παραπάνω εργολαβία, γίνεται η ολοκλήρωση του συγκεκριμένου έργου, το οποίο θα ενισχύσει αρδευτικά το μεγαλύτερο μέρος του Οροπεδίου Λασιθίου, εκτάσεως 13.370 στρεμμάτων με μέγιστη ημερήσια δυναμικότατα τα 50.000 κυβικά μέτρα νερού».

(Φωτογραφία αρχείο)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια