Λασίθι

Πανελλήνιες 2020: Δίδυμη επιτυχία για την Στέλλα και την Ελπίδα

Πέτυχαν μαζί στις Πανελλαδικές εξετάσεις

Ξεχωριστή είναι η... δίδυμη επιτυχία των διδύμων κοριτσιών Στέλλας και Ελπίδας Πετάση από την Ιεράπετρα, που όπως φαίνεται θα συνεχίσουν και στις σπουδές τους αλλά από διαφορετική σχολή. «Με ενδιαφέρουν οι σχολές της Νομικής, της Ψυχολογίας και των Διεθνών Σχέσεων.

«Διάβαζα χωρίς υπερβολές και ξενύχτια, έχοντας την ψυχολογική υποστήριξη της οικογένειάς μου, των φίλων μου και των καθηγητών μου στο φροντιστήριο και στο σχολείο, τους οποίους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου», τόνισε η Στέλλα Πετάση, που συγκέντρωσε 18.050 μόρια.

 Από την πλευρά της η Ελπίδα Πετάση, που έπιασε 17.375 μόρια, είπε στην εφημερίδα “Νέα Κρήτη”: «Η Σχολή Εργοθεραπείας θα είναι η πρώτη μου επιλογή. Είναι το όνειρό μου. Να υπηρετήσω ένα επάγγελμα με προσφορά στον συνάνθρωπο. Το συστηματικό και το οργανωμένο ποιοτικό διάβασμα ήταν το μυστικό της επιτυχίας για εμένα. Εκτός από το διάβασμα έβρισκα χρόνο και για τη ζωγραφική που με χαλαρώνει. Ευχαριστώ την οικογένειά μου, τους καθηγητές μου και τους φίλους μου που ήταν πάντα δίπλα μου στα δύσκολα».

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια