Λασίθι

Χάρης Θεοχάρης: «Δεν με νοιάζουν τα νούμερα και τα έσοδα, αλλά η επένδυση στο μέλλον»

Συνάντηση του Χάρη Θεοχάρη με τουριστικούς φορείς του Αγίου Νικολάου

Με τέσσερα θέματα υποδέχτηκε η δημοτική αρχή τον υπουργό Τουρισμού στον Άγιο Νικόλαο. Αναλυτικά ζητήθηκε η ανωτατοποίηση της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων, να εξεταστεί το τέλος παρεπηδημούντων για να μην χάνει έσοδα ο δήμος, το ζήτημα της διαχείρισης των παραλιών και το καταδυτικό πάρκο για το οποίο όπως υποστηρίζεται υπάρχει έτοιμο πλάνο.

Για τη Σχολή ο υπουργός απάντησε ότι το θέμα συζητείται και για το καταδυτικό πάρκο ότι τάσσεται στο πλευρό της δημοτικής αρχής.

Σχετικά με την επίσημη έναρξη της τουριστικής σεζόν ο κ.Θεοχάρης τόνισε: «στέλνω μήνυμα αισιοδοξίας από το Λασίθι που αποτελεί την ποιότητα του τουρισμού. Σημείωσε ακόμα ότι δεν τον νοιάζουν τα νούμερα και τα έσοδα, αλλά η επένδυση στο μέλλον.

Μετά τη συνάντηση που έχει στο Δημαρχείο της πόλης με τον δήμαρχο Αντώνη Ζερβό και ακολουθεί το Επιμελητήριο Λασιθίου, όπου θα συναντήσει τοπικούς τουριστικούς φορείς. Στις 3 μ.μ. της ίδιας ημέρας, έχει προγραμματιστεί συνάντηση στο Δημαρχείο Ηρακλείου με τον δήμαρχο Ηρακλείου κ. Βασίλη Λαμπρινό και στη συνέχεια συνάντηση με τον περιφερειάρχη Κρήτης, κ. Σταύρο Αρναουτάκη, και τουριστικούς φορείς του νομού σε ξενοδοχείο.

Ακολουθεί συνέντευξη Τύπου στα ΜΜΕ. Την Παρασκευή 3 Ιουλίου, στις 10 π.μ., ο κ. Θεοχάρης θα επισκεφτεί το Επιμελητήριο Χανίων, όπου θα έχει συνάντηση με τοπικούς τουριστικούς φορείς και κατόπιν, στις 11:30 π.μ., θα μεταβεί στο Δημαρχείο Χανίων, προκειμένου να συναντήσει τον δήμαρχο της πόλης, κ. Παναγιώτη Σημανδηράκη, και δημάρχους του νομού. Θα ακολουθήσει επίσκεψη στο αεροδρόμιο Χανίων στη 1:15 μ.μ. Στις 4:15 μ.μ. της ίδιας ημέρας ο υπουργός Τουρισμού θα πραγματοποιήσει συνάντηση εργασίας με τον δήμαρχο της πόλης κ. Γιώργο Μαρινάκη και ακολούθως θα επισκεφτεί το Επιμελητήριο Ρεθύμνου. Στη συνέχεια, ο κ. Θεοχάρης θα συναντήσει τοπικούς τουριστικούς φορείς στην Ένωση Ξενοδόχων Ρεθύμνου.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια