Λασίθι

Οροπέδιο Λασιθίου: Ενημέρωση των καταστηματαρχών για τα μέτρα που αφορούν στον COVID-19

Ενημερωτική συνάντηση στο Τζερμιάδω Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου, την Παρασκευή 26 Ιουνίου

Ενημερωτική συνάντηση για τον τρόπο λειτουργείας των καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος για τα μέτρα που αφορούν τον κορωνοϊό, διοργανώνει η Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου και η Δ/νση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας, προτάσσοντας την ασφάλεια των πολιτών.

Συγκεκριμένα, η ενημέρωση των καταστηματαρχών θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Ιουνίου και ώρα 09:30 π.μ., στο Τζερμιάδω Δ. Οροπεδίου Λασιθίου, στην αίθουσα Βορεάδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Περιφερειακή Ενότητα  Λασιθίου και η Δ/νση  Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας, προτάσσοντας την ασφάλεια των πολιτών, θεωρεί σημαντικότατη την ενημέρωση των ενδιαφερομένων για τον τρόπο λειτουργίας των Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος (καφέ μπαρ, μεζεδοπωλεία,  εστιατόρια, κ.λ.π), εν όψει των συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί,  προκειμένου να εκλείψουν στο μέλλον παρερμηνείες και δυσλειτουργίες, από την εφαρμογή των σχετικών διατάξεων και αποφυγή λήψης οικονομικών και διοικητικών κυρώσεων (επιβολή προστίμου, σφράγιση καταστήματος κ.λ.π).

Για τον λόγο αυτό οργανώνει ενημερωτική συνάντηση στο Τζερμιάδω Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου, την Παρασκευή 26η Ιουνίου 2020 και ώρα 09.30 π.μ., στην αίθουσα ΒΟΡΕΑΔΗ,  και προσκαλούνται όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς και οι ενδιαφερόμενοι να ενημερωθούν από τους αρμόδιους υπαλλήλους της  Δ/νσης  Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Λασιθίου».

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια