Λασίθι

Σητεία: Ενημέρωση για τους εργαζόμενους στην εστίαση

Ενημερωτική συνάντηση την Τρίτη 23 Ιουνίου

Αναφορικά με τον τρόπο λειτουργείας των Καταστημάτων Υγειονομικού ενδιαφέροντος καλεί η Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου και η Δ/νση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας, προτάσσοντας την ασφάλεια των πολιτών, καλεί τους ενδιαφερόμενους σε ενημερωτική συνάντηση.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η συνάντηση στη Σητεία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 23 Ιουνίου και ώρα 19:00, στην συνεδριακή αίθουσα του Ξενοδοχείου Σητεία BEACH (παραλία Σητείας).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου και η Δ/νση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας, προτάσσοντας την ασφάλεια των πολιτών, θεωρεί σημαντικότατη την ενημέρωση των ενδιαφερομένων για τον τρόπο λειτουργίας των Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος (καφέ μπαρ, μεζεδοπωλεία, εστιατόρια, κλπ.), εν όψει των συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί, προκειμένου να εκλείψουν στο μέλλον παρερμηνείες και δυσλειτουργίες, από την εφαρμογή των σχετικών διατάξεων και αποφυγή λήψης οικονομικών και διοικητικών κυρώσεων (επιβολή προστίμου, σφράγιση καταστήματος κλπ.).

Για τον λόγο αυτό οργανώνει ενημερωτική συνάντηση στην Σητεία την Τρίτη 23η Ιουνίου 2020 και ώρα 19.00 στην συνεδριακή αίθουσα του Ξενοδοχείου Σητεία BEACH (παραλία Σητείας), και προσκαλούνται όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς και οι ενδιαφερόμενοι να ενημερωθούν από τους αρμόδιους υπαλλήλους της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Λασιθίου».

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια