Οι νέοι κανόνες στα καταστήματα εστίασης – ενημερωτική συνάντηση

Λασίθι
Οι νέοι κανόνες στα καταστήματα εστίασης – ενημερωτική συνάντηση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για την ασφάλεια των πολιτών

Ενημερωτική συνάντηση για τον τρόπο λειτουργίας των Καταστημάτων Υγειονομικού ενδιαφέροντος με βάση τα υγειονομικά μέτρα κατά του κορωνοϊού, με στόχο την σωστή εφαρμογή των διατάξεων και αποφυγή οικονομικών και διοικητικών κυρώσεων, διοργανώνει η Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου και η Δ/νση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας.

Συγκεκριμένα η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί τη Παρασκευή 19 Ιουνίου και ώρα 18:30, στην συνεδριακή αίθουσα του BIC Κρήτης (στον χώρο πίσω από τον Ιερό Ναό Αγίας Φωτεινής & τα γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης Ιεραπύτνης & Σητείας).

Αναλυτικα η ανακοίνωση:

«Η Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου και η Δ/νση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας, προτάσσοντας την ασφάλεια των πολιτών, θεωρεί σημαντικότατη την ενημέρωση των ενδιαφερομένων για τον τρόπο λειτουργίας των Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος (καφέ μπαρ, μεζεδοπωλεία, εστιατόρια, κλπ.), εν όψει των συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί, προκειμένου να εκλείψουν στο μέλλον παρερμηνείες και δυσλειτουργίες, από την εφαρμογή των σχετικών διατάξεων και αποφυγή λήψης οικονομικών και διοικητικών κυρώσεων (επιβολή προστίμου, σφράγιση καταστήματος κλπ.).

Για τον λόγο αυτό οργανώνει ενημερωτική συνάντηση στην Ιεράπετρα την Παρασκευή 19η Ιουνίου 2020 και ώρα 18.30 στην συνεδριακή αίθουσα του BIC ΚΡΗΤΗΣ (στον χώρο πίσω από τον Ιερό Ναό Αγίας Φωτεινής & τα γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης Ιεραπύτνης & Σητείας), και προσκαλούνται όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς και οι ενδιαφερόμενοι να ενημερωθούν από τους αρμόδιους υπαλλήλους της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Λασιθίου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News