ΒΟΑΚ: Χωρίς προβλήματα η κυκλοφορία, μετά το… κομφούζιο της Κυριακής

Κρήτη
ΒΟΑΚ: Χωρίς προβλήματα η κυκλοφορία, μετά το… κομφούζιο της Κυριακής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ομαλά διεξαγόταν το πρωί της Δευτέρας η κυκλοφορία των οχημάτων

Ομαλά διεξάγεται σήμερα η κυκλοφορία επί του Βορείου Οδικού Άξονα (ΒΟΑΚ) και συγκεκριμένα στο ρεύμα Ηρακλείου – Αγίου Νικολάου, στο ύψος του Κακού Όρους.

Μετά τις χτεσινές εικόνες, με το απίστευτο μποτιλιάρισμα, τις ουρές πολλών μέτρων και την ταλαιπωρία των οδηγών, από ότι φαίνεται στις σημερινές φωτογραφίες, το πρωί της Δευτέρας, η κυκλοφορία έχει αποκατασταθεί.

Το πρόβλημα δημιουργήθηκε λόγω των έργων που εκτελούνται, με αποτέλεσμα το κλείσιμο της εθνικής στο ύψος του ΚΤΕΟ και εκτροπή κυκλοφορίας στο ίδιο σημείο.

Σημειώνεται ότι οι εργασίες ασφαλτόστρωσης που πραγματοποιούνται ήδη από την περασμένη Τετάρτη, θα διαρκέσουν έως και το Σάββατο 13 Ιουνίου, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Περιφέρειας.

Όπως αναγράφεται, μεταξύ άλλων, στην ίδια ανακοίνωση: «Θα γίνει εκτροπή της κυκλοφορίας προς Άγ. Νικόλαο στον κόμβο Καρτερού και η κυκλοφορία θα διεξάγεται μέσω της ΠΕΟ και του λοιπού οδικού δικτύου, με επάνοδο στον ΒΟΑΚ από τον κόμβο Γουβών. Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να τηρούν την εγκεκριμένη εργοταξιακή σήμανση».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News