Λασίθι

Νέος γραμματέας στο δημοτικό συμβούλιο Αγ.Νικολάου ο Γιάννης Οικονομάκης

Επισφραγίστηκε κατά τις αποψινές εκλογικές δημαιρεσίες

Ο  ''φρέσκος'' στα έδρανα Γιάννης Οικονομάκης  είναι ο νέος γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου Αγίου Νικολάο , όπως επισφραγίστηκε κατά τις αποψινές  εκλογικές δημαιρεσίες που διενεργήθηκαν μετά την προ ημερών παραίτηση του δημοτικού συμβούλου και μέχρι τότε γραμματέα του σώματος Νίκου Πάγκαλου.

Κατά την αποψινή  εκλογική διαδικασία , στο πολύκεντρο Rex ,σε μια συνεδρίαση που ελέω κορωνοϊού διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών και τηρουμένων των απαραίτητων αποστάσεων, ο Γιάννης Οικονομάκης από τη παράταξη Ανδριώτη εκλέχτηκε πανηγυρικά στη θέση του γραμματέα, με 21 ψήφους και 1 λευκό.

Ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός, αφού ευχαρίστησε τον Νίκο Πάγκαλο για τη μακρόχρονη πορεία του στα κοινά και για την καλή συνεργασία που είχαν, συνεχάρη το νέο δημοτικό σύμβουλο και νέο γραμματέα του δημοτικού συμβουλίου .

''Εύχομαι καλή συνεργασία και καλή δύναμη στον κ. Οικονομάκη. Στην ουσία δεν υπάρχουν δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας και της μειοψηφίας, είναι θέμα φιλοσοφίας του καθενός. Κοινός στόχος όλων μας είναι το καλό του τόπου μας'' τόνισε ο δήμαρχος  ενώ ο κ. Οικονομάκης , απευθύνοντας θερμές ευχαριστίες για την εκλογή του, επισήμανε:

 ''Θα κάνω τα αδύνατα δυνατά να ανταπεξέλθω επιτυχώς στα νέα καθήκοντά μου σαν δημοτικός σύμβουλος και σαν  νέος γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου''.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια