Λασίθι

Σητεία: Νέα προσπάθεια ανάδειξης του τόπου – Η παράδοση και τα τοπικά προϊόντα

Η καινοτόμος ιστοσελίδα περιλαμβάνει 4 θεματικές ενότητες

Ο Οργανισμός Ανάπτυξης Σητείας, ο Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικοπολιτιστικής Ανάπτυξης Σητείας (Δ.Ο.Κ.Α.Σ.) και η Μονομετοχική Ανώνυμη Δημοτική Εταιρία Σητείας (Μ.Α.Δ.Ε.Σ.) σε μια κοινή πρωτοβουλία, υπό την αιγίδα του Δήμου, για να αναδειχτεί ο τόπος και τα πλεονεκτήματά του, δημιούργησαν την καινοτόμο ιστοσελίδα Sitiamemories.

Η σελίδα περιλαμβάνει τέσσερις θεματικές ενότητες:

Φύση – Περιβάλλον

Αξιοθέατα

Δράσεις

Παρέες

Οι θεματικές ενότητες επιλέχτηκαν ως οι σημαντικότεροι άξονες αποτύπωσης του τοπίου, της ιστορίας, της παράδοσης, των τοπικών προϊόντων και του τρόπου ζωής των κατοίκων της Σητείας.

Η καινοτομία του εγχειρήματος συνίσταται στη συμμετοχή των πολιτών και στην οπτική προσέγγιση του καθενός.

Εδώ μπορούν όλοι να αναρτούν τις φωτογραφίες ή τα video τους, τα οποία θα προβάλουν το φυσικό πλούτο και τον πολιτισμό του τόπου.

Το σύνολο των αναρτημένων δημοσιεύσεων θα αποτελούν τους καλύτερους πρεσβευτές της καθημερινότητάς μας στην παγκόσμια διαδικτυακή κοινότητα και την πλέον αυθόρμητη και ζωντανή διαφήμιση του Δήμου μας.

Επιπλέον μια επιτροπή επαγγελματιών φωτογράφων και ειδικών στον χώρο προώθησης και προβολής τουριστικών προϊόντων, θα επιλέγουν τις ομορφότερες φωτογραφίες και video και θα τα προβάλλουν σε ειδικά διαμορφωμένα σημεία προβολής, αλλά και σε επιλεγμένους τουριστικούς ιστότοπους και περιοδικά.

Σας καλούμε να συμμετέχετε στην προσπάθεια αυτή και να γίνετε Εσείς οι Πρεσβευτές του Τόπου μας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια