Λασίθι

Ο παιδικός σταθμός οροπεδίου Λασιθίου σε περιμένει για εγγραφή!

Αναλυτικά όλα όσα χρειάζονται

Ο Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου ενημερώνει ότι, οι αιτήσεις εγγραφής και επανεγγραφής των νηπίων στον Παιδικό – Βρεφονηπιακό Σταθμό Οροπεδίου Λασιθίου αρχίζουν!

Από σήμερα, Τετάρτη, 20 Μαΐου, έως την Τρίτη, 9 Ιουνίου, γονείς και κηδεμόνες νηπίων μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους στον χώρο του Παιδικού- Βρεφονηπιακού σταθμού, στον Άγιο Γεώργιο ,και τη Νηπιαγωγό, κα. Κασσάκη Μαρία.

Στο πλαίσιο, ωστόσο, της αναγκαιότητας λήψης προληπτικών μέτρων για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, και με γνώμονα πάντα τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας, η υποβολή των αιτήσεων δύναται να γίνει μεν με αυτοπρόσωπη παρουσία του γονέα ή του κηδεμόνα , αλλά κατόπιν συνεννόησης με τη Νηπιαγωγό για ραντεβού ,για αποφυγή συνωστισμού, κατά τις εξής ημέρες-ώρες : Δευτέρα- Τετάρτη-Παρασκευή 09.00 -12.30 και Τρίτη –Πέμπτη 09.00 -14.00. Μάλιστα, οι γονείς – κηδεμόνες που αναλαμβάνουν να υποβάλουν την αίτηση, προσέρχονται χωρίς τη συνοδεία των νηπίων και φορώντας  υποχρεωτικά μάσκα( ή οιοδήποτε κάλυμμα) αλλά και γάντια.

Για τηλέφωνα επικοινωνίας και για τα απαιτούμενα δικαιολογητικά εγγραφής- επανεγγραφής των παιδιών, μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα του Παιδικού Σταθμού (https://lasithi.gov.gr/dimotikos-paidikos-vrefonipiakos-stathmos/ ), όπου αναγράφονται αναλυτικά όλες οι οδηγίες και επισυνάπτεται το σχετικό ΦΕΚ του 2017.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια