Λασίθι

Εθελοντές καθάρισαν το Σίσι

Μια όμορφη εθελοντική δράση στο χωριό

Με μια κοινή δράση εθελοντικής προσφοράς, νέοι, εκπρόσωποι της κοινότητας Βραχασίου, του Αναπτυξιακού Συλλόγου Σισίου, ιδιώτες επιχειρηματίες, με την συνδρομή του Δήμου Αγίου Νικολάου,  ενώνουν τις δυνάμεις τους για μια εβδομάδα, με στόχο τον καθαρισμό, τον ευπρεπισμό, αλλά και την αναβάθμιση των σημείων τουριστικού και περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος της ευρύτερης περιοχής του Σισίου.

O Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, χαρακτήρισε συγκινητική την προσπάθεια αυτή των εθελοντών, τους οποίους ευχαρίστησε ιδιαίτερα, δηλώνοντας ότι η ευαισθητοποίηση των δημοτών, αλλά και η παρακίνηση για συμμετοχή όλων στην προσπάθεια καθαρισμού και αναβάθμισης του αστικού περιβάλλοντος, αποδεικνύει ότι η κοινωνία παρά τις αντίξοοες συνθήκες που βιώνει, μπορεί να σταθεί και να προχωρήσει έχοντας το αίσθημα της ατομικής και συλλογικής ευθύνης, όπως αποδεικνύει με τις πράξεις της.

Εξάλλου, ο εντεταλμένος σύμβουλος Βραχασίου κ. Μανόλης Λεμπίδης,  ενημερώνοντας  για την δράση που έχει αναληφθεί (καθαρισμός κεντρικών σημείων, παραλιών,Λιμανιού κ.α) δήλωσε ότι δεν μπορεί , παρά να νοιώθουμε υπερήφανοι και δυνατοί έχοντας δίπλα μας μια ευαισθητοποιημένη κοινωνία, που ανταποκρίνεται σε οργανωμένες δράσεις, συμπράττοντας με τον τρόπο αυτό στην κοινή προσπάθεια προστασίας και ανάδειξης του ξεχωριστού τοπίου της ευρύτερης περιοχής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια