Συγκινητικό βίντεο: Οι νοσηλευτές του νοσοκομείου Αγίου Νικολάου χειροκροτούν τους πολίτες

Λασίθι
Συγκινητικό βίντεο: Οι νοσηλευτές του νοσοκομείου Αγίου Νικολάου χειροκροτούν τους πολίτες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι νοσηλευτές χειροκρότησαν τους Κρητικούς, επειδή τήρησαν τα μέτρα  

Σε μία συμβολική και – αν μη τι άλλο – συγκινητική κίνηση προχώρησαν οι νοσηλευτές του Γενικού Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου, σήμερα το πρωί.

Οι νοσηλευτές  βγήκαν στα μπαλκόνια του Νοσοκομείου και χειροκρότησαν τους πολίτες που ακολούθησαν τα περιοριστικά μέτρα της κυβέρνησης για την πανδημία και, μαζί με την προσπάθεια των εργαζομένων στο δημόσιο σύστημα υγείας, πέτυχαν να μην επεκταθεί η πανδημία στην περιοχή μας και στη χώρα μας.

Μάλιστα, τη στιγμή εκείνη πολύς κόσμος βρισκόταν στη λαϊκή αγορά που υπήρχε απέναντι από το νοσοκομείο, με τους νοσηλευτές να εισπράττουν κι εκείνοι το χειροκρότημα των πολιτών.

«Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ! Μαζί τα καταφέραμε… μαζί συνεχίζουμε!» έγραψαν σε πανό που τοποθέτησαν σε μπαλκόνι του Νοσοκομείου.

Την συμβολική αυτή κίνηση προς την τοπική κοινωνία οργάνωσε το Δ.Σ. του Συλλόγου Νοσηλευτών Λασιθίου αναφέροντας ότι «πρόκειται για μια συμβολική κίνηση που δεν θα διαταράξει ούτε στο ελάχιστο την εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου και θα δώσει ένα σημαντικό κοινωνικό μήνυμα προς την τοπική μας κοινωνία» σημειώνει το Δ.Σ.

Την ίδια συμπεριφορά οφείλουμε να συνεχίσουμε και το επόμενο διάστημα με την πιστή τήρηση των οδηγιών της κυβέρνησης για την πανδημία και την υποστήριξη των εργαζομένων στη δημόσια υγεία.

Πηγή: anatolh.com

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News