Το ευχαριστώ του Ρεθύμνου στο Λασίθι

Κρήτη
Το ευχαριστώ του Ρεθύμνου στο Λασίθι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Η ισχύς εν τη ενώσει! Οι ομάδες παραγωγών κηπευτικών προϊόντων Λασιθίου έκαναν μια γενναία προσφορά στους πολίτες του Ρεθύμνου.

Τα προϊόντα διατέθηκαν από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και κοινωνικής μέριμνας Ρεθύμνου στους πολίτες που ανήκουν σε ευαίσθητες ομάδες και δοκιμάζονται για μια ακόμη φορά, τώρα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Το ευχαριστώ του Ρεθύμνου

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τις Ομάδες Παραγωγών κηπευτικών προϊόντων Λασιθίου, για την ευγενική και ευαισθητοποιημένη πρωτοβουλία τους να διαθέσουν εξαιρετικής ποιότητας κηπευτικά για τις ανάγκες των κοινωνικών δομών της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης. Τα προϊόντα διατέθηκαν σε ευαίσθητες ομάδες συνανθρώπων μας μέσω των κοινωνικών παντοπωλείων των Δήμων και των συσσιτίων της Εκκλησίας.

Ενέργειες σαν τη δική τους που έχουν στόχο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του, στις τωρινά δύσκολες συνθήκες που βιώνει η χώρα μας, μόνο θετικό αντίκτυπο μπορούν να έχουν στην τοπική κοινωνία και ενδυναμώνουν εμάς, που καλούμαστε να διαχειριστούμε τα αποτελέσματα αυτής της υγειονομικής και κοινωνικής κρίσης».

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News