Από το κρουαζιερόπλοιο στο νοσοκομείο 22χρονη με πόνο στην κοιλιά

Λασίθι
Από το κρουαζιερόπλοιο στο νοσοκομείο 22χρονη με πόνο στην κοιλιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η νεαρή γυναίκα μεταφέρθηκε στο λιμάνι της Ιεράπετρας και από εκεί στο νοσοκομείο  

Λίγο μετά τις 5 το απόγευμα, σήμερα Μεγάλο Σάββατο, το κρουαζιερόπλοιο «Main Shiff» επέστρεψε στο αγκυροβόλιο της Ιεράπετρας προκειμένου να αποβιβάσει μια 22χρονη, μέλος του πληρώματος, που δήλωνε ότι είχε έντονες ενοχλήσεις στην κοιλιακή χώρα.

Οι γιατροί του πλοίου έκριναν πως έπρεπε να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της υγείας της.

Έτσι, στις 5:20 το απόγευμα η 22χρονη, ινδονησιακής υπηκοότητας, μεταφέρθηκε με λάντζα  από το κρουαζιερόπλοιο στην προβλήτα της Ιεράπετρας και από εκεί διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο της πόλης, όπου παραμένει νοσηλευόμενη με κοιλιακό άλγος.

Οι ιατροί δεν ανησυχούν για την υγεία της και θεωρούν ότι δεν είναι σοβαρή η κατάσταση της.

Υπενθυμίζεται ότι και πριν από μερικές μέρες, ακόμη ένας 25χρονος συμπατριώτης της (ο οποίος, μάλιστα, πιθανολογείται πως είναι ο σύντροφος της 22χρονης), είχε διακομιστεί από την Ιεράπετρα, με υποψία οξείας σκωληκοειδίτιδας, στο Νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου από όπου πήρε εξιτήριο λίγες μέρες αργότερα.

Ήταν η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο κρουαζιερόπλοιο «έδενε» για να αποβιβάσει μέλος του πολυμελούς πληρώματος του στον κόλπο της Ιεράπετρας, προκαλώντας το ενδιαφέρον των Ιεραπετριτών λόγω που όγκου του.

(Κεντρική φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News