Λασίθι

Ζημιές από τους νοτιάδες στο παραλιακό μέτωπο της Ιεράπετρας

Βρέθηκαν βουλωμένα φρεάτια, πλημμυρισμένα καταστήματά, ξένα και αδρανή υλικά επί του οδοστρώματος

Ζημιές προκλήθηκαν στην Ιεράπετρα κατά την διάρκεια της νύχτας και τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα , από ισχυρότατους νότιους άνεμους, με τα κύματα να φτάνουν ακόμα και μέχρι το κέντρο της πόλης.

Βρέθηκαν βουλωμένα φρεάτια, πλημμυρισμένα καταστήματά, ξένα και αδρανή υλικά επί του οδοστρώματος κ.α.

Από τη Δημοτική Αστυνομία, έγινε καταγραφή και αποτίμηση της κατάστασης, ενημερώνοντας τις αρμόδιες Υπηρεσίες ανά περίπτωση.

Για μια ακόμα φορά μια έντονη κακοκαιρία αφήνει πίσω της πάρα πολλές πληγές. Τόσο σε θερμοκηπιακές εγκαταστάσεις (ευτυχώς ελάχιστες) όσο και σε καταστήματα του παραλιακού μετώπου της Ιεράπετρας.

"Είναι η τρίτη φορά φέτος που αντιμετωπίζουμε τέτοιες καταστάσεις στην ανατολική πλευρά της πόλης,  αλλά αυτή τη φορά οι ζημιές είναι πιο μεγάλες.

Σίγουρα συμπαραστεκόμαστε στους συμπολίτες μας και όπως κάθε φορά μετά από τέτοια φαινόμενα οι Υπηρεσίες του Δήμου είναι εδώ για την αποκατάσταση του περιβάλλοντος χώρου.

Βάσει του δελτίου της Πολιτικής Προστασίας οι άνεμοι αύριο Δευτέρα θα είναι βόρειοι, οπότε θα διευκολύνουν το έργο μας.

Για το λόγο αυτό θα παρακαλέσω να μην παρκάρουν αύριο το πρωί αυτοκίνητα επί της οδού Στρατηγού Σαμουήλ στην Κάτω παραλία ", τονίζει σε ανακοίνωση της η Αντιδήμαρχος Καθαριότητας  Περιβάλλοντος & Π.Π. Μαρία Ρουμελιωτάκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια