Μάλια: Έβαλαν… φωτάκια και βγήκαν στους δρόμους!

Λασίθι
Μάλια: Έβαλαν… φωτάκια και βγήκαν στους δρόμους!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προκειμένου να γιορτάσουν την Αποκριά

Στους δρόμους βγήκαν το βράδυ του Σαββάτου οι κάτοικοι των Μαλίων, προκειμένου να γιορτάσουν την αποκριά!

Όπως φαίνεται και στις εικόνες, τα Μάλια, χτες το βράδυ, έγιναν… μέρα αφού οι κάτοικοι «φόρεσαν» φωτάκια και λαμπάκια και βγήκαν στην κεντρική λεωφόρο.

Η αυθόρμητη αυτή συνάντηση δεν ήταν οργανωμένη από την Επιτροπή του Μαλιώτικου Καρναβαλιού αλλά πραγματοποιήθηκε μετά από πρωτοβουλία των κατοίκων να βγουν να διασκεδάσουν, να περάσουν καλά και να γίνουν μια παρέα.

Μετά τη... φωτισμένη βόλτα στην πόλη κατέληξαν όλοι τους στις νυχτερινές επιχειρήσεις που παρέμειναν ανοιχτές, όπου γέλασαν, διασκέδασαν και χόρεψαν μέχρι το πρωί.

Να σημειωθεί ότι δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα στην κυκλοφορία, πέρα από μια πολύ μικρή καθυστέρηση, ενώ τα διερχόμενα αυτοκίνητα συμμετείχαν κι αυτά με τις κόρνες τους, συμβάλλοντας έτσι στη δημιουργία μια υπέροχης ατμόσφαιρας.

Οι κάτοικοι των Μαλίων δήλωσαν, μάλιστα, έτοιμοι για βόλτα και σήμερα Κυριακή, αφού είναι αδιανόητο για αυτούς να μην βγουν στο δρόμο ντυμένοι με τις στολές τους την Κυριακή της Αποκριάς, ενώ προγραμματίζουν μεγάλα γλέντια κατά μήκος της κεντρικής λεωφόρου της πόλης!

Όλες οι επιχειρήσεις θα ήταν ανοιχτές, περιμένοντας δεκάδες επισκέπτες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News