Έγκλημα στην παραλία Αλμυρού: Το θύμα βρέθηκε με κομμένα αυτιά

Λασίθι
Έγκλημα στην παραλία Αλμυρού: Το θύμα βρέθηκε με κομμένα αυτιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του εγκλήματος με θύμα έναν 23χρονο στο Λασίθι

Φρικιαστικές είναι οι λεπτομέρειες του εγκλήματος με θύμα έναν 23χρονο Πακιστανό στην παραλία του Αλμυρού στο Λασίθι στις 22 Φεβρουαρίου.

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι πραγματικές εικόνες ήταν σοκαριστικές και ο ότι άτυχος νεαρός τιμωρήθηκε παραδειγματικά. Ο 23χρονος άντρας βρέθηκε δηλαδή με κομμένα αυτιά, σφαγμένος από το μαχαίρι που βρέθηκε κοντά στο χώρο και με ισχυρό, θανατηφόρο κτύπημα στο κεφάλι από το σφυρί που επίσης βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος.

Οι αποτρόπαιες εικόνες που αντίκρισαν όσοι είδαν το πτώμα του νεαρού μαρτυρούν εκδικητική μανία, την οποία εμμέσως, επιβεβαίωσε συμπατριώτης του θύματος, ο οποίος βρέθηκε στο χώρο μετά την δημοσιότητα που έλαβε το έγκλημα.

Ορατά τα όπλα του εγκλήματος

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Μιχάλη Ατσαλάκη στο anatolh.com ο 23χρονος Πακιστανός δολοφονήθηκε στην παραλία του Αλμυρού και στη συνέχεια σύρθηκε στον καλαμιώνα για να μην μείνει το πτώμα σε κοινή θέα. Ωστόσο, προκαλεί απορία το γεγονός πως ο δολοφόνος ή οι δολοφόνοι δεν φρόντισαν να σβήσουν όλα τα ίχνη. Αντίθετα, άφησαν ορατά ίχνη αίματος στην άμμο αλλά και τα όπλα του εγκλήματος σε άλλο σημείο.

Απορία και ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός πώς βρέθηκαν τα φονικά όπλα στο χώρο του εγκλήματος, δίνοντας στοιχεία στις διωκτικές αρχές στην προσπάθεια εξιχνίασης της δολοφονίας. Το μόνο που έγινε ήταν η μεταφορά του πτώματος στα καλάμια, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να μην αποκαλυφθεί το έγκλημα.

Η αστυνομία κινείται προς την εξιχνίαση της υπόθεσης με συνεχείς έρευνες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News